Workshop
Pose.
Workshop Zelfzorg
vanaf woensdag 6 oktober
jaartraject
vanaf zondag 17 oktober
In deze jaartraining leg je een focus in je leven wat je graag wenst te bereiken. Module na module zal je verfijnen, en stappen zetten die je integreert in je dagelijks leven, en steeds dichter komt bij hoe je graag je leven leeft, en vorm geeft privé en professioneel.
Reeks
andrei-lazarev-632432-unsplash
TRE® verdiepingsreeks
vanaf maandag 15 november
Je wenst jouw TRE® beoefening her op te pakken, omdat je er thuis niet echt toe komt. Je oefent graag in groep. Je wenst jouw beoefening te verfrissen en te verdiepen... dan biedt deze reeks je de ideale mogelijkheid hiertoe. We gaan vooral tijd en ruimte nemen om te trillen en extra bewegingsmogelijkheden aanleren en toevoegen om hiertoe te komen.
Reeks
paul-morris-137448_rodebloem
Actieve Meditaties – 3 vrijdagochtenden
vanaf vrijdag 22 oktober
Deze meditaties zijn eerder activerende meditaties om de energie in jouw lijf op te wekken en te voelen stromen. Muziek begeleidt de verschillende fasen om te eindigen in een stiltefase waarin je jouw energie gewaar bent en observeert.
jaartraject
jaartraject donker 72ppi
Jaartraject stressreductie & mentale detox
wekelijkse les
Pose.
Yin yoga
vanaf woensdag 18 augustus
Yin yoga is een rustige vorm van yoga. Je blijft een paar minuten in elke yoga houding en leert te ontspannen.
Reeks
AM_flyerfotovanvideo_12
AUTHENTIC MOVEMENT – korte reeks
vanaf vrijdag 22 oktober
Wens je Authentic Movement te ontdekken, dan zijn deze lessen een 'must'. Het is een dans- en bewegingsmethode die nog maar weinig bekent is en toch van betekenis is voor het verkrijgen van meer innerlijk inzicht en rust. Het is een zachte wijze om jouw eigen wijze van creativiteit en zijn te ontdekken. Opmerkelijk hier is dat er geen gebruik wordt gemaakt van muziek. Bovendien zal je met gesloten ogen jouw bewegingen innerlijk volgen en observeren. Vooraleer we hiermee aanvangen zal ik een aangepaste opwarming geven op muziek.