Centrum Voelen

 

biedt een veilige bedding waar mensen hun leven verdiepen, helen, verder richting geven.

 

Het team heeft als kerntaak mensen te begeleiden in hun pad tot emotioneel, relationeel, en lichamelijk evenwicht, levensvreugde, kracht, liefde en harmonie. We richten ons ook tot de systemen waar je deel van uitmaakt : relaties, families, werkcontexten….

 

Daarnaast zijn we ons bewust dat er heel veel is dat niet gekend is, dat wat we het mystieke kunnen noemen.

 

In ons Centrum richten we onze aandacht vooral op lichaamsgerichte begeleidingen die voelbaar zijn, en waarbij de cliënt zelf de touwtjes in handen heeft hoe hij/zij zijn pad wil vorm geven.

Centrum Voelen put  uit de ervaring en de wetenschap dat Lichaam en Geest samenhangt, samengroeit en zich ook zo ontplooit.

Dat wil zeggen dat wat je denkt vaak tot uiting komt in je lichaam, wat je voelt vaak je denken beïnvloedt. Het belang en rechtstreeks verband tussen emotionele ervaringen enerzijds en hoe die zich uiten in het lichaam anderzijds is een centraal thema waaraan onze methodieken, disciplines getoetst worden.

innerlijk leiderschap persoonlijke groei ademen genieten dansen afstemming vertrouwen rouwen

Contact

Centrum Voelen 
Sint Annastraat 7
B-9810 Eke-Nazareth
info@centrumvoelen.be

Voor bedrijven

Centrum Voelen heeft ook een aanbod naar bedrijven en organisaties.

Meer info

Verhuur zaal

Wens je de zaal te huren voor je eigen activiteiten? Dat kan. Een ruimte van 90m2 gebouwd in natuurlijke materialen, voorzien van muziekinstallatie, matrassen, yogamatten, poefjes, zitjes met leuning. Met een heldere lichtinval, mooi uitzicht en toegang tot de tuin. Eetruimte, praktijkruimtes.

Info en reserveren