Centrum Voelen staat voor een praktijk die jou toegang verschaft tot een waaier van methodes.

Omdat kwaliteit belangrijk is, besteedt Centrum Voelen veel tijd en zorg aan de selectie het team. We zien er op toe dat de disciplines inhoudelijk een mooi bij elkaar aansluitend geheel vormen. Onze begeleiders zijn professioneel opgeleid, nemen deel aan bijscholingen en zijn open in supervisie. De individuele begeleiders hebben een gedeeld beroepsgeheim.

Filter
Ik werk met stem en intimiteit vanuit Tantra, stembevrijding, Keltisch Sjamanisme, magie van vrouwelijke seksualiteit en bewegingsexpressie. 
Een eigenzinnige coach die met veel liefde voor zijn ambacht jou in jouw proces begeleidt.
Intens leven is wat me boeit. En bij dat Intens Leven volledig voelend bij te zijn is een mooie uitdaging. Graag neem ik je mee naar meer voelend in het leven staan. Mijn individuele praktijk en mijn groepstrainingen staan in de wereld sinds juli 2003. Ondertussen heb ik heel verschillende begeleidingen gegeven.
Mijn passie is mensen begeleiden naar meer bewust zijn: leren (opnieuw) contact maken met wat ze voelen, zowel op fysiek als emotioneel vlak; inzichten krijgen in vast geroeste patronen waarvan ze zich niet bewust zijn maar wel een belemmering vormen om datgene te doen wat écht bij hen past. We gaan samen op pad tot het moment dat je alleen weer verder kan.
Veerle begeleidt jou graag via opstellingen naar vrijer leven