Centrum Voelen staat voor een praktijk die jou toegang verschaft tot een waaier van methodes.

Omdat kwaliteit belangrijk is, besteedt Centrum Voelen veel tijd en zorg aan de selectie het team. We zien er op toe dat de disciplines inhoudelijk een mooi bij elkaar aansluitend geheel vormen. Onze begeleiders zijn professioneel opgeleid, nemen deel aan bijscholingen en zijn open in supervisie. De individuele begeleiders hebben een gedeeld beroepsgeheim.

Filter
Ont-moeten, ont-spannen, ont-stressen... dat probeer ik door te geven aan iedereen die  het juk van zich willen afgooien en zichzelf (opnieuw) wil ontdekken.... zichzelf opnieuw wil ont-moeten....
mindfulness-trainer, gestalttherapeut
Deugden zijn schatten, diep van binnen bij ieder van ons aanwezig. Sommigen zijn meteen zichtbaar, zijn een deel van onze persoonlijkheid. Andere deugden zetten we ook wel in, maar nog niet optimaal. En... sommigen liggen diep of zelfs heel diep verborgen te wachten om gedolven te worden.Als een diamantje.Opgraven en dan de vlakjes slijpen." Sparkle & Shine "
Hoe kunnen we als mens tot een vorm van duurzaam geluk komen, in optimale gezondheid? Dat houdt mij bezig voor mijn cliënten, mijn naasten en mezelf.
Een levend lichaam is steeds in beweging en heeft een wetend vermogen waar we op mogen (leren) vertrouwen. Met mijn aanbod begeleid ik jou graag hierin.
Mijn passie is mensen begeleiden naar meer bewust zijn: leren (opnieuw) contact maken met wat ze voelen, zowel op fysiek als emotioneel vlak; inzichten krijgen in vast geroeste patronen waarvan ze zich niet bewust zijn maar wel een belemmering vormen om datgene te doen wat écht bij hen past. We gaan samen op pad tot het moment dat je alleen weer verder kan.
Intens leven is wat me boeit. En bij dat Intens Leven volledig voelend bij te zijn is een mooie uitdaging. Graag neem ik je mee naar meer voelend in het leven staan. Mijn individuele praktijk en mijn groepstrainingen staan in de wereld sinds juli 2003. Ondertussen heb ik heel verschillende begeleidingen gegeven.
De wind brengt je naar je innerlijke kracht. Het water fluistert je toe... Sta, sta op deze aarde en laat het vuur in je branden ~