Intens leven is wat me boeit. En bij dat Intens Leven volledig voelend bij te zijn is een mooie uitdaging. Graag neem ik je mee naar meer voelend in het leven staan. Mijn individuele praktijk en mijn groepstrainingen staan in de wereld sinds juli 2003. Ondertussen heb ik heel verschillende begeleidingen gegeven.

Biografie

Over Syntia Van Erdeghem

Intens leven is wat me boeit. En bij dat Intens Leven volledig voelend bij te zijn is een mooie uitdaging. Graag neem ik je mee naar meer voelend in het leven staan.

Mijn individuele praktijk en mijn groepstrainingen staan in de wereld sinds juli 2003. Ondertussen heb ik 100 den begeleidingen gegeven aan diverse groepen, en mensen.

Ik vind het heel fijn om naast je te staan en met je opweg te gaan naar je innerlijke wereld. Wat we daar aantreffen kan klaar zijn om te verhelderen, te helen, naar buiten te brengen. Daarnaast is het heel aangenaam als je lichaam, je gedachten, en je emoties als 1 gefocust geheel samenwerken naar wat jij graag wil. Graag begeleid ik jou naar je eigen kracht, en potentie. Verwerking en heling kan daar een (groot) onderdeel van vormen.

Ik ontmoet je in een sfeer van veiligheid, openheid en respect.

Ik ben opgegroeid in een heftig gezin, met veel emoties. Het bracht me heel jong bij het volgen van opleidingen.

In 1997 ben ik met emotioneel lichaamswerk begonnen.

Emotioneel lichaamswerk® geeft mij dat ik gevoelens, stress of spanning in mijn lichaam beter kan plaatsen. Ik heb geleerd dat ze feilloos aangeven wat ik nodig heb. Ze zijn mijn kompas in omgaan met mijn eigen lichaam, in wat ik nodig heb, en in communicatie en contacten met anderen geworden.

Gepassioneerd door wat ik voelde en leerde, volgde ik de 4 jaar durende opleiding tot Trainer, aan het Instituut voor Emotioneel Lichaamswerk® te Lage Vuursche, NL. Daarna deed ik verschillende encountertrainingen, en het specialisatiejaar Ademwerk. In het dagelijks leven, en in contact met verschillende mensen, en ook via een opleiding bij Peggy Dylan, Sundoor, leerde ik het vuurlopen.

Half 2006 beëindigde ik de opleiding systemisch werk, familieconstellaties (ook familieopstellingen genoemd).  Ik blijf regelmatig trainingen en supervisie volgen zodat ik zelf en het aanbod dat ik geef, in beweging blijft.

En ja ik blijf ook trainingen ervaren, en zelf ontwikkelen.

De organisatie Nel vzw, Netwerk Emotioneel Lichaamswerk® richtten we op in Vlaanderen in 2005. Het verenigt de trainers in Vlaanderen die Emotioneel Lichaamswerk® geven en hierin afgestudeerd zijn. Ze geven ook de beroepsopleidingen Emotioneel Lichaamwerk®, waarbij het lijntje met het oorspronkelijk trainingscentrum in Nederland open blijft.

In 2013 werd ik coördinator van Nel vzw.

Nog een beetje meer over mijn levenservaring….

Mijn werkervaring voor ik me toespitste op het trainerschap is gebaseerd op mijn opleiding maatschappelijk assistente, vormingswerk, met specialisaties in psychologie en ontwikkelingswerk.

Ik ben 2 keer mama geworden, en ik ben ook 2 keer maatje geworden van mijn 2 pluskinderen. Het leven met kinderen raakt me bijzonder. Het geeft een nieuwe trilling. Ook al is dat met pluskinderen niet altijd even gemakkelijk.

Samen met mijn partner Jan zorg ik voor onze kinderen. We hebben nu lagere school kinderen, tieners, en volwassenen in huis.

Ik ervaar mijn leven als vol-leven.

Groepsaanbod

6902782926_003fbc73e0_m

Kennismaking met Emotioneel Lichaamswerk®

IMG_5544-e1615474803259

Een vuurloop voor alle mensen met interesse vanaf 7 jaar.

IMG_5544

Een vuurloop om van te genieten. Je hoeft niet te weten of je over het pad stapt als je inschrijft. Je komt met alles wat in je is.

Schermafdruk 2018-03-13 14.33.15

Daar waar je moe, en uitgeblust bent, kan deze training jou terug sprankeling geven. Adhv ademen, bewegen, geluid maken, stilte, (leren)voelen kom je dichterbij hoe het werkelijk in je lichaam is.

Zin in verbinding?