Groeitraject Ademen als bevrijdende kracht !

Begeleiding door

In dit traject ontdek je de helende kracht van intensief ademen. Het levert je vrijheid op, in je leven, in je ademen, in je gedachten, in je emoties, in je trauma. Een bijzonder diepgaande reis.

Methodiek(en)

Data voor Groeitraject Ademen als bevrijdende kracht !

Info en Beschrijving

Ademen als Bevrijdende Kracht – Groeitraject Ademen

Stokt je adem wel eens? Of hap je soms naar lucht? Doet een zucht van verlichting je ook zo’n deugd, of ben je vergeten hoe dat voelt? Hoe adem jij? Heb je soms moeite met inademen? Of lijkt het wel alsof je je niet meer kan ontspannen en je adem voortdurend met jou op de loop gaat?

Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en genieten van je lichaam.

Ter voorbereiding van de sessies gebruiken we Emotioneel Lichaamswerk®. Tijdens het ademen blijf je steeds bewust aanwezig. Je wordt hierbij begeleid door ervaren ademtrainers.

Iedereen met interesse in een persoonlijk groeitraject via ademwerk kan dit groeitraject volgen. Therapeuten en coaches met interesse in de opleiding tot ademcoach waar dit groeitraject deel van uitmaakt zijn ook welkom.

Wat biedt dit groeitraject jou?

  • je verkent je eigen ademhaling en (h)erkent je adempatronen
  • je leert verschillende ademtechnieken
  • je leert hoe je jezelf letterlijk en figuurlijk meer zuurstof kan geven
  • je maakt verbinding met je hart en buik, met levensvreugde
  • je leert genieten van een vrije ademstroom, een impuls voor vrij leven
  • je heelt oude kwetsuren, je leert loslaten wat je graag wil loslaten en leert om meer energie te schenken aan wat voor jou belangrijk

Modules

Dit groeitraject bestaat uit 3 modules van 4 dagen.

Meer info, ook bovenbouw Ademcoach zie www.emotioneellichaamswerk.be of klik hier

Prijs: € 1650, 50 euro vroegboek tot 1 maand voor de start

Inschrijven?