Pose.

Joëlle de Raymond

Biografie

Over Joëlle de Raymond

Mijn naam is Joëlle. Ik ben een gedreven mama van twee kinderen die steeds op zoek gaat naar het bijzondere in de kleine dingen van elke dag. Ik ben gevoelig, empathisch en enthousiast. Zelfzorg, yoga en gezonde voeding zijn mijn passies.

In 2008 volgde ik mijn eerste yogales. Ik vond het heerlijk om bewegingen te maken die ik nooit deed en om zo intens in contact te komen met mijn lichaam. Ik was meteen verkocht. Sindsdien volgde ik lessen in verschillende yogastijlen (yin, hatha, vinyasa, iyengar, hangmatyoga, restorative en meditatie) bij mijn favoriete (inter)nationale docenten. In 2019 besliste ik yoga opleidingen te volgen. Een uitstekende keuze om me te verdiepen en mijn passie voor yoga nog meer te laten groeien. Ik volgde een 200u teacher training bij Joachim Meire en 50u yin yoga bij José de Groot. En dit is nog maar het begin…

Yoga ondersteunt mijn leven en de keuzes die ik elke dag maak. Als ik aan yoga doe, maak ik een connectie met mijn lichaam en voel ik hoe het met mij gaat. Het is telkens opnieuw een ontdekking van mezelf en mijn grenzen op dat moment. Een herinnering aan waar ik sta in het leven. Hoe het mentaal, emotioneel en fysiek met me gaat. Een oefening in bewustzijn. Dat laat ik yogi’s ervaren in mijn lessen. Ik nodig hen ook uit om tot rust te komen bij zichzelf.

 

Groepsaanbod

Yin yoga is een rustige vorm van yoga. Je blijft een paar minuten in elke yoga houding en leert te ontspannen.

Yang yoga is een actieve vorm van yoga. Een trage flow die je lichaam sterker en flexibeler maakt.

Aankomende Activiteiten

Zin in verbinding?