Lichaamsgerichte Coaching/Therapie

Begeleiding door
Syntia

Je kan een individueel traject opstarten bij Syntia Van Erdeghem. Je kan ook komen samen met je partner. In de sessies wordt gebruik gemaakt van Emotioneel Lichaamswerk®, en naargelang je vraag ook van Focussen, Gestallt, Ademwerk, waaronder rebirthing, systemisch werk of familieopstelling, relaxatie en visualisaties.

Info en Beschrijving

Individueel aanbod

Je kan een individueel traject opstarten bij Syntia Van Erdeghem.

Je kan deze sessies inzetten om:

  • je persoonlijke vragen die je meeneemt uit groepssessies te verdiepen;
  • als traject om iets te verwerken;
  • als traject om iets dat je hindert in het leven onder ogen te zien, te doorvoelen in het lichaam en/of er afscheid van te nemen;
  • als traject waarbij je ondersteuning mag ervaren voor je dagelijkse leven.

Je bent ook welkom voor een relatiebegeleiding waarbij je allebei aanwezig bent, of een teambegeleiding (al dan niet op verplaatsing).

In de sessies wordt gebruik gemaakt van Emotioneel Lichaamswerk®, en naargelang je vraag ook van Focusen, Gestalt, Ademwerk, waaronder rebirthing, systemisch werk of familieopstelling, Encounter, relaxatie en visualisaties, verbindende communicatie, meditaties.

De thema’s waarmee mensen in de individuele trajecten langs komen zijn zo verscheiden als er mensen zijn. Je kan hier alleszins ook terecht voor:

Rouwverwerking • Traumabegeleiding • Motivatie om zelf iets nieuws te bereiken • Omgaan met nieuw samengesteld gezin • beheren van je emoties • meer voelen in je lichaam.

In een individueel bijeenkomst kan je een hele stap maken. We bekijken samen het verdere traject.

Een traject voor fysieke klachten?

Je kan ook komen als je fysieke klachten hebt zo je bereid bent om de emotionele achtergrond ervan te doorvoelen. Het kan dat zo’n traject samen loopt met een doorverwijzing van een arts of geneeskundige. Er kan ook, op vraag van de cliënt, teruggekoppeld worden naar de doorverwijzer.

Prijs: 65 euro voor 1 uur, 95 euro voor 1,5 u

Annulatievoorwaarden

48 u vooraf kosteloos, nadien rekenen we de sessie aan.

Methodiek(en)

Het maken van een familieopstelling is een vorm van psychotherapie die in West-Europa geherintroduceerd werd door de Duitser Bert Hellinger.
Focusing, uitgewerkt door Gendlin, is een methode voor cliënten om na te gaan of het klopt wat ze gevoeld of gezegd hadden. Het is het toetsten van de woorden aan het innerlijk gevoel.
Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen.

Contact