Bezield dansen op dinsdagochtend – Je lichaam als tempel van je ziel

Begeleiding door
327343007_434762405459028_4510967397217278095_n

Laat deze dansochtend een bronmoment zijn om via beweging en dans in de waardigheid van je lichaam en ziel thuis te komen. Gegarandeerd neem je de oefeningen uit de dans belichaamd mee in je leven naast de dans. Deze sessie is de 2de van drie heerlijke dansochtenden.

your-body-is-a-temple_orig

Methodiek(en)

Data voor Bezield dansen op dinsdagochtend – Je lichaam als tempel van je ziel

Info en Beschrijving

Tijdens deze tweede dinsdag-dansochtend bewegen we in het thema “Je lichaam als tempel van je ziel”. Hoe kunnen we bewegen vanuit een diep respect voor ons lichaam en voor wie we zijn. Hoe is ons lichaam gebouwd als een waardige, stevige en zelfs heilige tempel met een rijkdom aan sensaties en bewegingsmogelijkheden, met de parel van onze ziel die we vanbinnen in een zachte schatkist beschermen. Hoe kunnen we deze eigenwaarde belichamen? Gegarandeerd neem je de oefeningen uit de dans belichaamd mee in je leven naast de dans.

We starten en eindigen met een deelmoment. Schrijven en tekenen is ook mogelijk, neem gerust eigen materiaal mee, als dat een medium is dat je aanspreekt.

Algemeen tijdens elke workshop:
Ik begeleid je doorheen deze sessie via lichaamsgerichte en natuurverbonden oefeningen, uitnodigingen. De natuur biedt ons zoveel dankbare inspiratie en is onze trouwe gids.
Accent ligt op je eigen vrije en unieke dans, op jouw proces. We creëren een veilige sfeer om te bewegen zoals jij dat voelt en bewogen wordt. Via de muziek (geïnspireerd door Ecstatic Dance en de 5 ritmes) bouwen we op naar een climax en integreren terug naar de essentie.
* VOOR WIE: iedereen die houdt van vrije dans, samen dansen en de exploratie van wat stroomt in zichzelf. Iedereen die net dat ietsje dieper wil gaan in dans, bv via lichaamswerk. Mannen en vrouwen helemaal welkom!
* WELKOM 7 maart 2023 om 9u30 – 11u30. Toekomen vanaf 9u15.
* MEEBRENGEN: water, makkelijke kledij, schriftje, kleurtjes.
We dansen op blote voeten en zonder te praten. Full bodylanguage.
*DEELNAME: je kan losse sessies betalen of direct inschrijven voor 2 of 3 overdag-(!)workshops. Overschrijven op Joke Timmerman BE 15 7340 50830130. Vermeld je naam en ‘bezield dansen en de data’.

  • 1 workshop 25 euro.
  • 2 workshops 45 euro
  • 3 workshops 60 euro

Stuur een klein mailtje naar joke.timmerman@gmail.com. Graag zo snel mogelijk inschrijven en overschrijven, dan is je plekje helemaal zeker.
Ik laat het doorgaan vanaf 5 mensen en tot 20 mensen. Indien de workshop niet doorgaat, krijg je het bedrag terug.
Annuleren kan je tot en met 5/3/2023. Daarna kan je je ticketje(s) ZELF doorverkopen via mijn facebookpagina.

Ter info (met telkens de mogelijkheid om de muziek wat zachter te zetten indien gewenst):

  • Workshop 1 op 28/2/2023: Genieten van (hoog-)sensitiviteit
  • Workshop 3 14/3/2023: Diep verbonden met de aarde

*Graag tot dans*

Prijs: 25 euro

Inschrijven?