Vuurloop voor Vrede Kracht en Verbinding ! 11 november 2022

Deze unieke workshop gaat in het bos door.

Het is een workshop waarin je je verhoudt met de natuurkrachten, die net zo sterk zijn als wat jou soms weer houdt van te doen/te leven wat het meest vredevolste is voor jezelf, voor jou in verbinding met een ander, je familie of andere groep.

Of het nu gaat over verbinden, de 1ste stap zetten, een relatie intensifiëren of juist verbreken, de wijsheid van het vuur kan je een stap helpen maken.

Je zoemt in op wat je ‘bang’ maakt, je ervaart wat je ‘kracht’ geeft, je geniet van je moed, ook al is dat moed om iets niet te doen.

Of je over het pad van hete houtskool stapt of niet : dat zal je voelen in het moment zelf (zonder enige groepsdruk), dat zal je ervaren vanuit je eigen innerlijk leiderschap.

En in deze groep die ontstaat voor die avond is het bijzonder toeven. Je zal merken dat jullie een onzichtbaar lijntje meedragen, namelijk de ervaring van samen geweest te zijn die avond.

Daarnaast is Vrede in de wereld meer dan nodig. Ook voor de wereldvrede kan je met ons deze vuurloop doen deze avond. De energie die we ‘uitstralen’ die avond staat in het teken van wereldvrede. En doordat we ons verenigen is ons signaal sterker.

Daarnaast geven we met Centrum Voelen regelmatig een deel van de bijdragen aan Join for Water.

Inschrijven zie elders op deze website, en via syntia@centrumvoelen.be

Meer blogposts te ontdekken

Tempelavond 25 mei welkom

Elkaar ont-moeten voorbij de woorden. Een avond waarin jij mag voelen en aangeven hoe en waar je graag aangeraakt wilt worden. Laat