Openingsfeest 2009

Beweeg je lichaam – Beweeg je ziel!

Op zondag 23 augustus 2009 openden we onze deuren officieel. Na de openingstoespraak kon je ons aan het werk zien. Je kon aan den lijve ondervinden wat onze disciplines voor jou kunnen betekenen. Naast proefsessies waren er enkele randactiviteiten waardoor onze opening een groot genietgehalte kreeg.

Openingstoespraak – zondag 23 augustus 2009, om 14u

Goedenmiddag, en welkom iedereen en pers, team, genodigden !

We zijn heel blij dat we jullie kunnen verwelkomen bij de officiële start van Centrum Voelen. En ik wil met jullie delen mensen, we hebben een droom !

Een droom dat de kring van mensen om ons heen steeds meer mag leven en ontmoeten vanuit liefde en vrijheid.
Dat de kring van mensen om ons heen steeds meer zijn diepe gevoelens mogen voelen en dat ze vrij mogen zijn om te leven wat in hun is, dat ze hun energie mogen bundelen en hun leven leven, zonder terughouden op dit moment, verbonden met hun eigen belangrijkste kring van mensen, of hun kring van mensen zo kunnen inrichten dat het heel vervullend is.

We hebben een droom dat levensvreugde uit ieders expressie mag spreken, dat ieder mag genieten en in lichamelijke, emotionele en relationeel evenwicht…

Ik zou nog zoveel kunnen opnoemen dat allen schuilt onder liefde, diepe vreugde en gelukkig zijn !

We wensen mensen gelukkig !

En ja, dit kan vooral doordat je je lichaam goed leert kennen ! Want voelen, diepe vreugde voelen, is niet iets dat je bedenkt, bepraat, of analyseert, het is iets dat je diep van binnen zo ergens in je buik en je borstgebied voelt kriebelen, stromen, en als je je ogen sluit, of als je rondkijkt steeds weer en meer in je lichaam voelt…..

Vaak mogen wij, levend in een stroomversnelling in onze huidige context teruggebracht worden naar diep voelen en vertrouwd raken met wat diep voelen in ons lichaam is, en wat we ermee kunnen.

En daartoe bieden we jullie een heel fijn uitgebalanceerd programma aan van activiteiten die je hierbij de weg wijzen !

Ik stel je heel graag voor aan ons team: Jan Goeteyn en Syntia Van Erdeghem, en de mensen die in onze praktijk werken.

Je kan hen allen deze namiddag aan het werk zien, en vooral een beetje invoelen wat het jou zou kunnen bieden. En zo je geprikkeld of nieuwsgierig bent : geef minder geld uit dan aan pilletjes, of oppervlakkige hebberijtjes en waag de stap te beleven van binnen uit in je lichaam wat je voelt, wat het je brengt, hoe je kan helen zo nodig !

En mensen : we hebben een droom !
Dat we eens op een dag met Centrum Voelen zo vanzelfsprekend deel uit maken van je leven, want leven vanuit wat je voelt is een leerschool die ieder gegund is !

Het maakt dat je niet meer twijfelt, dat je fijne contacten hebt, en bruist van energie ! En we dromen dat geneeskundigen, apothekers en zorgverstrekkers met ons kunnen samenwerken, dat ieder die zichzelf, een vriend of vriendin ziet stoeien met grote of kleine vragen naar ons doorverwijst of een sessie van Centrum Voelen aan hen cadeau doet !

We hebben een droom: dat het hier bruist en gonst van leven !

Veel plezier deze namiddag !

Op de Opening van Centrum Voelen !

Meer blogposts te ontdekken

Tempelavond 25 mei welkom

Elkaar ont-moeten voorbij de woorden. Een avond waarin jij mag voelen en aangeven hoe en waar je graag aangeraakt wilt worden. Laat