Welkom bij de bron: over seksualiteit en de overgang

Begeleiding door
mireillefotovallei

welkom bij de bron: over seksualiteit en de overgang/ de menopauze

334888300_580444054018217_8157427982446425313_n

Methodiek(en)

Data voor Welkom bij de bron: over seksualiteit en de overgang

Info en Beschrijving

Welkom bij de bron: over seksualiteit en de overgang. Soepel door de overgang? dan vertel ik je graag een geheim!

De eerste edities van deze workshop werden geproefd, gesmaakt en welbevonden dus is het tijd om een nieuwe inspirerende dag de wereld te laten instromen.

Bijzonder om te zien en te voelen wat er in zo’n dag allemaal aangeraakt en in beweging wordt gezet. Hoe belangrijk het is om vrij en ladingsvrij over seksualiteit te mogen, kunnen en durven praten en zeker in deze fase van ons Vrouw Zijn. Samen te zijn en te zakken in ons lijf en daarbij smeltwater toe te laten. Op een magische wijze gevoed te worden, zoals één van de deelneemsters terug gaf.

De menopauze en het hebben van tal van lichamelijke klachten, het lijkt wel of deze beiden onvermijdelijk hand in hand gaan. Verlies van jeugdigheid en schoonheid wordt vaak ook in één adem genoemd. Zou het ook op een andere manier kunnen? Stel je voor dat het ook soepel kan.

En ja er is een ander spoor, een ander paadje dat nog maar weinig westerse vrouwen kennen. Een unieke oosterse kijk, boeiend voor alle vrouwen, niet alleen als je al in de overgang bent of het eraan zit te komen maar ook als het nog een ver-van-je-bed show is en zelfs als je die fase al achter je hebt gelaten.

Verlang jij er naar om:

  • de herfstfase van je leven die er zit aan te komen warm en aangenaam te maken ?
  • soepel doorheen de overgang te kunnen gaan?
  • een veilige seksuele rijpe en wijze vrouw te worden?
  • je veranderende seksualiteit te omarmen en te verkennen?
  • jezelf in deze fase van je leven nog meer te kunnen/durven beminnen? Jezelf en je libido terug wakker te kussen kortom: terug je eigen eerste geliefde te zijn en te worden?
  • je persoonlijke en seksuele groei en plezier verder te verdiepen?
  • meer te horen en te weten te komen over het ontbrekende puzzelstukje dat je daarvoor nodig hebt?
  • met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen in dit thema te duiken?

Als dit zo is dan is deze workshop zeker voor jou! Tijdens deze workshop neem ik je graag mee op een avontuurlijke reis rond het thema overgang en seksualiteit. Een zeer boeiend maar voor sommigen ook een heel kwetsbaar thema. We nemen tijd om te vertragen, te verstillen, te landen in ons lijf en in ons bekken daar waar onze levenskracht en seksuele energie woont … kortom om thuis te komen in en bij je bron.

Ik speel met meditatie, zacht lichaamswerk, deelrondes en deel graag met jullie een andere visie en wijsheid over seksualiteit. De overgang kan ook een natuurlijk en prachtig proces zijn dat leidt tot meer innerlijke schoonheid en sexiness: in jou brandt een lampje en je straalt kracht, humor en zelfrespect uit. Het zet in jou een proces in gang dat je naar het pad van wijsheid brengt. Je gaat van buiten naar binnen, helemaal passend bij de vrouw die aan de 2de helft van haar leven begint.

Heb je zin om er bij te zijn? Dan ben je hartelijk welkom om je samen met andere vrouwen in dit yinne waterveld te laten zakken, dragen en steunen. Een dagje om te zakken in je lijf,  je tempel en zo te herbronnen.  Zodat jij daarna op een andere manier, hoopvoller, gesterkt met nieuwe inzichten en tools en met vernieuwd vertrouwen verder doorheen deze belangrijke fase van je Vrouw Zijn kunt stromen.

Praktische info:

Centrum Voelen St Annastraat 7 in Eke – Nazareth

Zaterdag 30 september van 10 tot 17u30

Bijdrage: 99 euro. Inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com Je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en overschrijven van je bijdrage op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en datum workshop. Is de prijs voor jou een obstakel, laat me even weten en dan kijken we wat er kan geregeld worden. Na afloop van de workshop dag geef ik je graag nog een (h) eerlijk kadootje mee waardoor je (helemaal op jouw tempo en ritme) nog verder in dit thema kan duiken.

Ik verwelkom graag min 8 – max 12 vrouwen in de cirkel en voorzie lekkere (bio) tussendoortjes en thee’tjes. De mail met de praktische info wordt je later toegestuurd. Heb je vragen, twijfels of dit echt wel iets voor jou is? Contacteer me gerust!

Kan jij er deze keer niet bij zijn maar heb je wel interesse? Laat het me weten en dan noteer ik je alvast op de lijst voor een beetje later.

Wees welkom mooie vrouw met alles wat er is. Ik kijk er naar uit je daar te mogen ont-moeten.

Zachte hartengroet

Mireille Madeleine

Ps ken je Wijzevrouw? zij maakten een (h)eerlijke podcast serie over de ouder wordende vrouw, zeker de moeite waard om te beluisteren.

Prijs: 110 euro

Inschrijven?