Verwendag voor jezelf en je borsten

Begeleiding door
mireillefotovallei

Verwendag voor jezelf en je borsten

boob's

Methodiek(en)

Data voor Verwendag voor jezelf en je borsten

Info en Beschrijving

Verwendag voor jezelf en je borsten

Met Mireille Madeleine Verplancke en Claudia van het Kaar

Dag mooie vrouw,

Blij en dankbaar dat we jou mogen uitnodigen voor onze kersverse nieuwe workshopdag “Verwendag voor jezelf en je borsten”.

Wat betekenen je borsten voor je?

Hoe is jouw relatie met je borsten? Ben je er blij mee en koester je ze? Houd je van ze? Voel je je ermee verbonden? Wat maakt hen speciaal? Hoe voelen ze aan? Raak je zelf regelmatig je borsten aan? Masseer je ze? Zijn ze verandert in de loop der jaren? Zo ja, hoe?

Verlang jij ernaar om…

  • Jezelf en je borsten beter te leren kennen?

  • De wijsheid van je borsten te ontdekken?

  • Meer thuis te komen bij jezelf, in je hart en in je borsten en daar heerlijk de tijd voor te nemen?

  • Je borsten weer/meer te leren koesteren?

  • Dieper te voelen wat daar nog weg mag smelten en stromen?

  • In een veilige setting met andere vrouwen daarover te delen?

  • Je nog meer vrij en voluit Vrouw te voelen?

Dan is deze verwendag zeker iets voor jou! Op een liefdevolle en avontuurlijke manier nemen Claudia en Mireille je mee in de magische wereld van je borsten. Hier valt nog zoveel meer te vertellen en te ontdekken dan wat we tot nu toe zelf wisten, gehoord of meegekregen hebben vanuit opvoeding, cultuur en media. Op deze dag nodigen we je uit om je borsten nog meer van binnenuit te gaan ontdekken, je nog meer bewust te worden van hun verbinding met je hart.

We werken met deelrondes, meditatie, visualisatie, creatieve werkvormen en zacht lichaamswerk. We nodigen je uit om je eigen borsten op een niet-seksuele manier aan te raken. Dit alles opdat je hun energetische kwaliteiten (nog meer) gaat ontdekken. Zodat je gevoed, met een nieuwe kijk op en gevoel in je borsten huiswaarts keert.

Wie zijn wij ?

Mireille en Claudia hebben elkaar gevonden tijdens het maken van het BOOBs-online-programma. Zij vinden elkaar op de liefde voor het vrouwenwerk en de borsten, en als Vallei-coach. Met veel plezier, kennis en kunde begeleiden zij jou tijdens deze mooie dag.

Mireille Madeleine Verplancke is gids voor beminnelijk leven, verbindster, cirkelvrouw en Vallei coach: “Mijn passie en missie is om vrouwen meer en meer thuis te laten komen in hun bekken, te laten landen in hun eigen bron. Daar waar hun creatieve levens- en seksuele kracht woont. Een reis die ook langs het hart gaat dat zo verbonden is met onze borsten. Ik voelde meteen een volle ‘ja’ toen Claudia me vroeg om steentje bij te dragen aan de online-training BOOB’s.”

Claudia van het Kaar is borstenexpert, Vallei-coach en vrouwencoach en heeft een praktijk voor borstbehandelingen in Eindhoven. Zij heeft het boek BOOBs – Een boek open Over Borsten (2022) geschreven. Ook heeft zij de online-training BOOBs gemaakt, waarin Mireille ook een belangrijke rol speelt: “In mijn praktijk als borstbehandelaar ontdek ik sinds 2017 de fascinerende wereld achter de borsten. Van dichtbij zie ik de liefde die er schuilt, maar ook de pijn en de schaamte die zich bij veel vrouwen in hun borsten nestelen. Vrouwen met borstklachten help ik naar ‘happy boobs”. Vrouwen die al van hun borsten houden inspireer ik om ze nog meer van binnenuit te ontdekken. Naast het verspreiden van informatie over het belang van borsten en hun gezondheid geef ik vrouwen een fysieke ervaring van wat liefdevolle zorg en koestering van je borsten je kan geven aan zelfliefde.”

Hier kan je meer lezen over Claudia en haar werk met borsten: www.centrumvoorvrouwen.nl

Praktisch:

De verwendag vindt plaats op zondag 22 oktober van 10 – 17u30. Bijdrage: 110 Euro incl. heerlijke bio thee & lekkere tussendoortjes. De lunch verzorgen we samen op de potluck-manier.

Inschrijven doe je door mailtje te sturen naar mireille.lotusbloem@hotmail.com Je plekje is verzekerd na ontvangen van een bevestigingsmail en overschrijving van je bijdrage op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en titel workshop. Een mail met de laatste praktische info word je later nog toegestuurd.

We ontvangen graag min. 10 – max. 18 vrouwen. Heb je vragen/twijfels of deze dag echt wel voor jou is? Neem gerust contact op en dan nemen we tijd om even af te stemmen.

Tijdens de dag kan je het boek BOOBs met korting aanschaffen en signeert Claudia dit graag voor jou. Tevens kan je de BOOBs online-training van Vallei ook met een forse korting aanschaffen.

Voel je het kriebelen maar kan je er niet bij zijn op 22 Oktober? Niet getreurd, op zondag 25 februari 2024 organiseren we de volgende BOOBs-verwendag. Wil je graag op de hoogte blijven? Stuur ons een mailtje en dan zetten we jou mee op de mailinglijst!

Wij kijken er ontzettend naar uit om jou te mogen verwelkomen! Weet dat je welkom bent met alles wat er is.

Zachte groet

Claudia en Mireille Madeleine

Prijs:

Inschrijven?