Open Vallei krachtbroncirkel voor vrouwen

Begeleiding door
mireillefotovallei
300427213_611657206998807_8105027853632619734_n

Methodiek(en)

Data voor Open Vallei krachtbroncirkel voor vrouwen

Info en Beschrijving

Hallo dag mooie vrouw,

Met enige regelmaat organiseer ik een krachtbroncirkel voor vrouwen die met de zelfbeminnings training van Vallei orgasme bezig zijn. Deze keer wil ik de cirkel ook heel graag openstellen voor vrouwen die (nog) geen ervaring hebben met Vallei maar wel nieuwsgierig zijn en graag eens komen proeven en ervaren.

Mooie vrouw, heerlijk welkom om in de energie van de herfst mee te komen  vertragen, te verstillen en je te laven aan de bron van yinne energie. Hoe heerlijk om eens op een heel andere manier je zondagochtend in te vullen.
 
Een ideale gelegenheid om je te verbinden met andere Vallei sisters die ook het pad van de zelfbeminning aan het bewandelen zijn. Ik heet je welkom bij de bron en Vallei doe je alleen en toch hoef je het niet helemaal alleen te doen. Er is tijd en ruimte om samen te verbinden, te delen, vragen te stellen, te zakken en te zinken in ons bekken, in onze yinne waterkracht. We gaan samen de I kracht meditatie doen, bekkenmeditatie, helende klanken oefenen en een paar leuke sensuele yoga oefeningen. Maar vooral inspelen op waar we als vrouwen op dat moment behoefte aan hebben. Helemaal in de sfeer van de herfst verbonden met het metaal element.
Praktisch:
  • inloop vanaf 9u45 zodat we om 10u kunnen starten, we ronden af tegen 12u30
  • bijdrage: jij kiest wat je graag geeft 25 – 30 of 35 euro graag inschrijven via mail, je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en betaling van je bijdrage op BE45 8915 8420 9889
  • mee te brengen: warme sokken, je lievelingsdekentje, ev afsluitbaarflesje voor water
  • een symbool van de herfst, uit de natuur dat voor jou resoneert met jouw Vrouw Zijn op dit moment

Ik kijk er ontzettend naar uit je te mogen verwelkomen in de cirkel.

Zachte warme groet en alle goeds voor jou

Mireille Madeleine

Prijs:

Inschrijven?