Kennismakings – en verdiepingsdag Zeven sluiers van de liefde voor single’s

Begeleiding door
mireillefotovallei
pexels-____________-11985354_widescreen_large-1683558239

Methodiek(en)

Data voor Kennismakings – en verdiepingsdag Zeven sluiers van de liefde voor single’s

Info en Beschrijving

Dag mooie vrouw,
dag mooie man,
dag mooi mens,
Ik gaf afgelopen maanden een aantal keer de kennismakings/proeverij avond over dit interessante thema en achteraf hoorde ik heel vaak: “Hmm, Mireille inderdaad heel boeiend en mooi maar wat kunnen de zeven sluiers me brengen als single? hoe begin ik daar nu concreet aan als ik iemand nieuw leer kennen? Ik heb geen partner en ben ook niet actief of zoek, zijn die Zeven sluiers dan ook iets voor mij? Je sprak over ontsluieren met jezelf. Hoe zit dat dan in elkaar? Wat moet ik me daar bij voorstellen?”
Mooie vragen waar ik graag een antwoord op geef, het smaakt duidelijk naar meer van daar dat ik deze keer een kennismakings -en verdiepingsdag wil aanbieden. Het maakt hierbij niet uit of je al dan niet de intro avond al hebt gevolgd of niet. We beginnen terug bij het begin en deze keer vanuit jouw perspectief als single.
De Zeven sluiers kan je namelijk toepassen op heel veel dingen in je leven én in je seksualiteit. Je kunt het pad van de sluiers met een partner bewandelen, maar ook met jezelf. Het gaat over zelfbeminning. Ontsluieren met jezelf is een prachtige voorbereiding op of uitbreiding van de Vallei-training. Maar ook als je nog niet traint kan je de sluiers gebruiken om een dieper contact met jezelf te krijgen. Hoe mooi is dat.
Ik neem tijdens deze dag uitgebreid tijd en ruimte om samen met jou een paar laagjes dieper in het thema te duiken. Een kijkje te nemen hoe je de sluiers tot nu toe (al dan niet bewust of onbewust) al in je intiem liefdesleven hebt toegepast. Ik geef je concrete tools op maat mee voor als je het echt anders wil gaan doen naar de toekomst toe.
Herken jij je zelf in één van deze verlangens
• om op een andere manier in ont-moeting te gaan met iemand die je nieuw leert kennen? Daarin te vertragen, te verstillen en dieper te voelen maar je weet niet goed hoe?
• om jezelf, de ander en elkaar veel meer tijd en ruimte te gunnen om elkaar te leren kennen, stapje per stapje in de hartsverbinding en in de intimiteit te groeien?
• om niet weer en meer in de valkuil te trappen van de verkeerde partner aan te trekken en te snel te gaan op vlak van intimiteit en seksualiteit? Maar te ervaren dat je succesvol kan daten zodat het je meer liefdesgeluk kan brengen?
• Om in afwachting tot die nieuwe partner naar je toekomt, op een liefdevolle en bewuste manier te gaan ontsluieren met jezelf?
• Om op een gepaste en fijne manier te versluieren met je ex partner?

Herkenbaar? Dan kan het ritueel van de Zeven Sluiers van de liefde hierbij heel inspirerend, verdiepend en verrassend zijn. Het levert je meer liefdesgeluk op en dat is goud waard in deze moderne tijden. En evenzeer kunnen ze jou helpen om nog meer en dieper met jezelf te verbinden en na een relatiebreuk die ander los te laten.
Ben je voorzichtig, aarzelend nieuwsgierig? Voel je het kriebelen ? Heel welkom mooi mens!
Praktisch:
Voor wie ? voor ieder die single is
Zaterdag 2 december van 10u – 17u30
Bijdrage: jij bepaalt zelf wat je bijdraagt 89 – 99 of 109 euro Je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en overschrijven van je bijdrage op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en datum workshop. De mail met de laatste praktische info wordt je later toegestuurd.
Wees welkom mooi mens met alles wat er is. Ik kijk er naar uit je daar te ont-moeten. Draag je dit thema ook een warm hart toe? Nodig dan zeker ook een vriend/vriendin uit en kom samen naar deze verdiepende workshop.
Zachte verbonden hartengroet
Mireille Madeleine

Prijs:

Inschrijven?