De weg naar je hart – stralen van binnenuit

Begeleiding door
mireillefotovallei
de weg naar het hart FB event

Methodiek(en)

Data voor De weg naar je hart – stralen van binnenuit

Info en Beschrijving

De weg naar het hart – Stralen van binnenuit

In deze letterlijk en figuurlijk donkere en gure tijden is het best wel een uitdaging om als mens je hart open te houden en je licht elke keer weer te laten schijnen. De wereld, de mensen om je heen en wellicht jij zelf ook hebben zo’n behoefte aan oprechte en authentieke hartsverbinding, aan liefde, aan licht, aan mensen die hun hart juist wel durven openhouden. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Maar het mooie is dat je je dat kan oefenen en ja zelfs spelenderwijs kan leren. Op je ééntje? ja dat ook maar harten houden er ook van om samen te mogen verkennen, aftasten en te spelen.

Verlang jij er naar om:

  • meer voeling te krijgen met je hart?
  • je meer te kunnen openen naar je eigen hart?
  • van daaruit je ook te kunnen openen naar het hart van een ander?
  • meer te kunnen en durven stralen van binnenuit?
  • op speelse, interactieve manier in een diepere hartsverbinding te gaan met jezelf en anderen?

Dan is deze workshop zeker voor jou! Ik neem je graag mee op een reis die jou naar één van de belangrijkste krachtplekken in jezelf brengt: namelijk je hart. Daar waar je pure, stralende Zelf woont. We spelen met dans, zacht lichaamswerk, meditatie, oogcontact, verbinding, stilte, nabij zijn en verder weg. Dit alles om je telkens weer te verbinden met je voelend hart, daar waar je kracht tot verbinden, diep voelen en doorvoelen en liefhebben woont. Een liefdevolle uitnodiging om tevens ook je zintuigen nog meer wakker te maken, je meer en meer te openen naar je eigen hart en naar het hart van de ander en je te laten stralen van binnenuit.

Ik begeleidde deze workshop al eerder. Het is telkens heel mooi, deugddoend en ook rakend om te zien, te voelen en te horen hoe een deugd het doet voor body mind and soul om op deze manier te kunnen verbinden. Zo essentieel voor ons als mens om nabijheid en verbondenheid te kunnen voelen, werkelijk thuis te kunnen komen bij onszelf en de ander.

Kom jij mee spelen, verbinden en genieten? Geef jij jezelf deze kwaliteitsvolle me time kadoo?

Voor wie ? ieder is welkom
Zaterdag 16 december van 14u – 17u30
Bijdrage: jij bepaalt zelf wat je bijdraagt 45 of 50 euro. Je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en overschrijven van je bijdrage op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en datum workshop. De mail met de laatste praktische info wordt je later toegestuurd.
Wees welkom mooi mens met alles wat er is. Ik kijk er naar uit je daar te ont-moeten. Draag je dit thema ook een warm hart toe? Nodig dan zeker ook een vriend/vriendin uit en kom samen naar deze verdiepende workshop.
zachte hartengroet
Mireille Madeleine

Prijs: 45,00 euro

Inschrijven?