Jaartraject Vrij en voluit Vrouw Zijn. Bewoon je bekken in verbinding met je hart

Begeleiding door
mireillefotovallei
449012939_503728972091780_6823420841461016836_n

Methodiek(en)

Data voor Jaartraject Vrij en voluit Vrouw Zijn. Bewoon je bekken in verbinding met je hart

Info en Beschrijving

Vrij en voluit Vrouw zijn. Bewoon je bekken in verbinding met je hart. Stralen van binnenuit in verbinding met je sensuele en seksuele kracht

Dag mooie vrouw,

Heb je zin om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis kadoo te doen? Een pad dat je dichter bij je speelse, sensuele en passionele Zelf brengt, je meer geborgenheid en koestering schenkt in jezelf, je steeds dieper en dieper laat thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke bronkracht en schatten verborgen liggen. Zodat je nog meer kan gaan stralen van binnenuit, in verbinding met je sensuele en seksuele essentie.

Voel je je aangesproken? Dan is dit traject voor jou: het is de plek waar vrouwen die al stappen gezet hebben op het vlak van persoonlijke groei en bewustzijn en de verbinding met hun eigen sensualiteit en seksualiteit willen verdiepen, kunnen thuiskomen en groeien. We creëren samen een (h)eerlijke, veilige bedding waardoor je steeds dieper in je vrouwelijke essentie kunt zakken, grenzen kunt en durft te  verleggen… Dit alles vanuit respect voor jouw unieke Zijn en ritme.

Ik schets een sfeerbeeld:

Elke maand elkaar ont-moeten, het mooiste kadoo daarin voor jezelf en de ander is jezelf in te brengen, te voorschijn te durven komen met alles wat er in jou leeft en daarin ontvangen worden in en bij de liefdevolle verbinding met de andere sisters, van daaruit ontstaat magie.

Vertragen, verstillen en verbinden voorbij de woorden. Je hoofd verbinden met je hart en je bekken, zalig thuiskomen bij jezelf. Het yinne vrouwelijke steeds meer ruimte en plek geven zodat je je bekken steeds meer gaat bewonen.

Landen in een veilig warm vrouwenbad waarin je gedragen, gesteund, geïnspireerd en aangemoedigd wordt om je authentieke, pure Zelf te zijn en een laagje dieper te zakken, te zinken.

In een open en respectvolle sfeer delen over hele intieme vrouwenzaken, taboe en schaamte doorbrekend. Een vernieuwde blik op Vrouw Zijn en samen in ervaringsbelevingen duiken.

Samen het leven en ons (h) eerlijk Vrouw Zijn te vieren steeds meer voeling makend met je pure vrouwelijke seksuele levenskracht. Welkom bij de bron!

Dit en zoveel meer waar ik geen woorden voor heb, één ding is zeker: als jij thuis bent in jezelf is er altijd een basis die jou draagt.

Heb je zin om samen mee in dit prachtige en krachtige vrouwenveld te stappen? Daar deel van uit te maken en samen op ontdekkingstocht te gaan? De kans bestaat dat je terug en/of meer verliefd wordt op jezelf en zo steeds meer je eigen eerste geliefde wordt!

Via meditatie, dans, zacht lichaamswerk, deelrondes, rituelen, aanraken en (aan)geraakt worden, Tao oefeningen en tal van andere fijne en leuke dingen neem ik je mee op deze reis. Tussen de bijeenkomsten in krijg je meditatie, extra info en/of oefeningen mee. Tools die mij heel wat gebracht hebben en die ik graag ook met jou deel. Je krijgt ook één van je sisters als buddy met wie je tussendoor contact houdt en kan uitwisselen zodat je steeds een beetje dieper kan zakken en je proces lekker verder kan stromen. Tevens is er tussentijdse communicatie in Whats app groep.

Als vrouw, als gids voor beminnelijk leven en vallei coach begeleid ik al jaren vrouwencirkels en vrouwentrajecten rond thema’s zelfliefde, sensualiteit en seksualiteit. Ik ben (net als jij) een cyclisch wezen, meedeinend op het ritme van mijn innerlijke cyclus en die van de natuur. Nog steeds ontdek en ervaar ik nieuwe dingen die me helpen om nog net iets meer en dieper mijn vrouw zijn te belichamen. Dat pad, dat deel ik graag met jou.

Praktisch:

  • Locatie: Centrum Voelen in Eke – Nazareth

  • Data: 10 live dagen waarvan 2 weekends waarin we verdiepen. Overnachting is niet inbegrepen. Zat 12 en zondag 13 oktober (uren nog te bespreken ivm verkiezingen) zat 23 nov, vrijdag 20 dec, zond 19 jan, zat 22 febr, zat 22 maart, zat 26 april, zat 24 en zondag 25 mei. Mogelijks is het afsluitweekend residentieel en op een andere locatie, dit bespreek ik graag met de deelnemende vrouwen.

  • Ik ontvang graag min 8 en max 12 vrouwen

  • Prijs: 1100 euro tem 5 september daarna 1200 euro. Er is een mogelijkheid om maandelijks te betalen. Naast het traject is er in de prijs ook 1 individuele sessie inbegrepen die je zelf boekt gedurende het traject. Op die manier kan je in een veilige, intieme setting verdiepen.

  • Aanmelden en inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58

Op donderdag 5 september is er een open intro moment waarop je kennis kan maken met mij en mijn manier van werken. Een ideale gelegenheid om eens te komen voelen of je al dan niet een volle ja voelt om samen op pad te gaan. 

Heb je vragen, twijfels…?
Neem dan gerust contact met me op!
Come as you are
Je bent zo welkom!

Verbonden vrouwengroet

Mireille

Prijs:

Inschrijven?

Stuur bericht naar trainer