Zeven sluiers van de liefde

Begeleiding door
zeven sluiers vallei

Methodiek(en)

Data voor Zeven sluiers van de liefde

Info en Beschrijving

De Zeven Sluiers van de liefde

Zomer – vakantie – vuur – passie – ontspanning – plezier – batterijen opladen – nieuwe ont-moetingen – vlinders in je buik– nieuwe verliefdheid – prille liefde – terug verliefd worden op je partner – aantrekkingskracht – verdiepende liefde – mijmeren – dagdromen –  romantiek

Herken je de zinderende energie van de zomer alsook het gevaar dat je je daar in verliest en je je aan die energie kan verbranden?

Verlang je er naar om:

  • op een andere manier in ont-moeting te gaan met iemand die je nieuw leert kennen? Daarin te vertragen, te verstillen en dieper te voelen maar je weet niet goed hoe?
  • jezelf, de ander en elkaar veel meer tijd en ruimte te gunnen om elkaar te leren kennen, stapje per stapje in de hartsverbinding en in de intimiteit te groeien?
  • niet weer en meer in de valkuil te trappen van de verkeerde partner aan te trekken en te snel te gaan op vlak van intimiteit en seksualiteit? Maar te ervaren dat je succesvol kan daten zodat het je meer liefdesgeluk kan brengen?
  • binnen je bestaande relatie opnieuw contact te kunnen maken met het verliefde gevoel van weleer en zo misschien wel opnieuw verliefd te worden op je partner?
  • je bestaande relatie nieuw leven in te blazen, meer te verdiepen, het bed weer zachtjes wat warmer te laten worden?
  • binnen je relatie je intimiteits – en seksleven naar een ander niveau te tillen, oude wonden te genezen en patronen te doorbreken?

Herkenbaar? Dan kan het ritueel van de Zeven Sluiers van de liefde hierbij heel inspirerend, verdiepend en verrassend zijn. Het zijn zeven intimiteits stapjes die je als wegwijzer kunt gebruiken om elkaar stapje voor stapje te leren ontdekken en elkaar te leren liefhebben. Het kan je helpen om er achter te komen en te voelen of je met iemand echt een relatie wil (her) opbouwen. Het levert je meer liefdesgeluk op en dat is goud waard in deze moderne tijden.

Kortom de zeven sluiers zijn een prachtig instrument om de liefde uit de knoop te halen en (opnieuw) te laten bloeien. Niet alleen voor jongen mensen. Ook voor koppels die al heel lang samen zijn. Of als je twee jaar heel verliefd bent met iemand, maar ‘het’ ineens kwijtraakt. Via de zeven sluiers kun je je (opnieuw) diep met elkaar op hartsniveau verbinden, de intimiteit stapje voor stapje uitbouwen of herstellen.

Ik neem je tijdens deze workshop heel graag mee in deze wonderlijke wereld en samen ont-sluieren we op een figuurlijke, speelse en interactieve manier stapje per stapje de 7 sluiers. Ik geef je een heel andere visie mee op relateren alsook hele concrete en praktische tools om verder mee aan de slag te gaan.

Voor wie ? zowel voor singles als voor koppels of gelegenheidskoppels, ongeacht welke leeftijd. Ik ken mensen die op hun 73 ste verliefd werden en met de sluiers aan de gang gegaan zijn en een ongelooflijk mooie liefdesrelatie hebben.

Ben je nieuwsgierig, voel je het kriebelen?  Heel welkom op donderdag 6 juli van 19u30 tot 22u. Bijdrage: 35 euro  Je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en overschrijven van je bijdrage op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en datum workshop.

Wees welkom mooi mens met alles wat er is. Ik kijk er naar uit je daar te ont-moeten.

Zachte verbonden hartengroet

Mireille Madeleine

 

Prijs:

Inschrijven?