Valentijn voorafje: ontdek de wonderlijke wereld van de hartsverbonden (transformatie) seksualiteit

Begeleiding door
mooie hart

Methodiek(en)

Data voor Valentijn voorafje: ontdek de wonderlijke wereld van de hartsverbonden (transformatie) seksualiteit

Info en Beschrijving

Dag mooi mens,

Dag lieve jij,

Valentijn zit er aan te komen. Misschien kijk je er ongelooflijk naar uit, heb je er ontzettend veel zin in en wakkert het je fantasie en creativiteit aan maar misschien ontsnapt er je een diepe en pijnlijke zucht als je er nog maar aan denkt. Valentijn kan heel fijn maar ook heel dubbel voelen.

Verlang jij er naar om:

 • dit feest,waarin de liefde zo in de kijker wordt gezet, eens vanuit een totaal ander perspectief te ervaren?
 • om met een vernieuwde en verruimde blik naar liefde en seksualiteit te kunnen kijken?
 • juist in deze periode de spiegel naar jezelf te draaien, je blik naar binnen te richten en meer over belang van zelfbeminning te weten te komen? Je daarin te verdiepen?
 • meer en weer thuis te komen bij je eigen bron daar waar je seksuele levensenergie stroomt?
 • jezelf in deze periode eens te verwennen met iets leuks, fijns en nieuws waardoor je met meer inzichten en vertrouwen verder op pad kunt?

Dan ben je van harte welkom tijdens deze interactieve workshop waarin ik je graag mee neem in de wonderlijke wereld van de hartsverbonden seksualiteit. In het westen denken we vaak dat we al heel veel of zelfs alles weten over dit boeiend thema, we hebben immers een seksuele revolutie achter de rug… maar heeft die ook tot een seksuele beschaving geleid? Uit ervaring kan ik alleen maar zeggen dat dit vaak niet klopt. Er is zoveel meer te vertellen en te ontdekken dan we ooit op school geleerd hebben, van onze ouders, (sociale) media en ja zelfs via porno hebben meegekregen.

Ben je nieuwsgierig? Voel je het kriebelen? Dan ben je heel erg welkom op dit bijzonder Valentijn voorafje. Ik vertel over de verschillende fases in onze seksuele ontwikkeling, over het koud en warm bed, over de rol van zelfbeminning, over taboe en schaamte en misverstanden…Ik neem je mee in een diep dive en laat je o.a. kennis maken met de boeiende Taoïstische visie op seksualiteit. Over hoe je je seksuele levensenergie kan inzetten om je vitaler, vrijer en blijer in je lijf te voelen en vooral ook een stromendere seksualiteit te ervaren. Hoe ik, jij, wij als man/vrouw meer verantwoordelijkheid kunnen nemen voor onze seksuele energie en van daaruit ook mee een (seksueel) veiligere samenleving kunnen creëren.

En als kers op de taart neem ik je ook graag mee in de Vulva Tour, een unieke kans om een tipje van de sluier op te lichten van alle ongekende schatten die in het bekken van een vrouw verborgen liggen.

Osho zegt het zo mooi: “Sex has to be part of your spiritual life, it has to be something sacred. We are born out of it. It is our very life force. And to condemn the life force is to condemn everything.”

 

En elk van jullie is welkom: man, vrouw, single, koppel, hetero, homo, lesbisch, bi seksueel, non binair… want dit is een thema dat elk van ons aanbelangt. We zijn allemaal seksuele wezens en zijn uit die energie ontstaan. Hoe mooi zou het zijn als we hierin voller, blijer, speelser en bewuster zouden kunnen in staan?

Naast het feit dat ik jullie heel wat kennis, inzichten en wijsheid meegeef, weef ik ook een aantal andere ingrediënten doorheen de dag zoals meditatie, zacht lichaamswerk, inquiry, deelrondes, …. Ik creëer een veilige bedding waarin jij welkom bent met alles wat er is.

Praktisch

  • Wanneer: zondag 5 februari van 10u – 17u30 inloop vanaf 9u45
 • Meer info en inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com
 • Bijdrage: € 89 euro (lekkere bio natjes en droogjes voor tussendoor inbegrepen)
 • je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en betaling op BE45 8915 8420 9889
 • Min 8 – max 16 deelnemers/neemsters
 • mail met praktische info wordt je later toegestuurd

Geef jij jezelf en/of je (gelegenheids) partner deze kwaliteitsvolle me time kadoo? Kom je mee ontdekken en verwonderen? Waarna je me vernieuwde inzichten en vertrouwen naar huis zult gaan en deze verder mee kunt nemen in jouw seksuele groei en bloei.

 

Ik kijk er alvast naar uit je daar te mogen ont-moeten.

Verbonden hartengroet
Mireille Madeleine

Prijs:

Inschrijven?