Valentijn voorafje: een deep dive in de wonderlijke wereld van de hartsgedragen seksualiteit

Begeleiding door
mooie hart

Methodiek(en)

Data voor Valentijn voorafje: een deep dive in de wonderlijke wereld van de hartsgedragen seksualiteit

Info en Beschrijving

Dag mooie man,
Dag mooie vrouw,
Tijdens deze interactieve workshop neem ik je graag mee in de wonderlijke wereld van de volwassen hartsverbonden seksualiteit.
In het westen denken we vaak dat we al heel veel of zelfs alles weten over dit boeiend thema maar uit ervaring kan ik alleen maar zeggen dat dit vaak niet klopt. Er is zoveel meer te vertellen en te ontdekken dan we ooit op school geleerd hebben, van onze ouders, (sociale) media en ja zelfs via porno hebben meegekregen.
Ben je nieuwsgierig? voel je het kriebelen? Dan ben je heel erg welkom op dit bijzonder Valentijn voorafje. Ik neem je mee in een diep dive en laat je oa kennis maken met de Taoïstische visie op seksualiteit. Over hoe je je seksuele levensenergie kan inzetten om je vitaler, vrijer en blijer in je lijf te voelen en vooral ook een stromender seksualiteit te ervaren. Hoe ik, jij, wij als man/vrouw meer verantwoordelijkheid kunnen nemen voor onze seksuele energie en van daaruit ook mee een (seksueel) veiliger samenleving kunnen creëren.
Ik vertel over de verschillende fases in onze seksuele ontwikkeling, over het koud en warm bed, over de rol van zelfbeminning, over het ritueel van de Zeven sluiers, over taboe en schaamte en misverstanden … kortom: je gaat met nieuwe inzichten, kennis en wijsheid naar huis die je zo kan integreren in je liefdesleven.
Osho zegt het zo mooi: “Sex has to be part of your spiritual life, it has to be something sacred. We are born out of it. It is our very life force. And to condemn the life force is to condemn everything.”
Praktisch:
Wanneer: zondag 6 februari van 14 – 17u
Inloop vanaf 13u45
Inschrijven via mireille.lotsubloem@hotmail.com
Bijdrage: 40 euro/pp graag storten op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam
Min 8 – max 14 deelnemers/neemsters
Geef jij jezelf en je (gelegenheids)partner deze kwaliteitsvolle me time kadoo?
Ik kijk er alvast naar uit je daar te mogen ont-moeten.
Verbonden hartengroet
Mireille Madeleine

Prijs:

Inschrijven?