Valentijn dessertje: aanraken en (aan) geraakt worden

Begeleiding door
20221105_141236(1)

Methodiek(en)

Data voor Valentijn dessertje: aanraken en (aan) geraakt worden

Info en Beschrijving

 

Dag lieve mensen,

jammer genoeg kan deze workshop niet doorgaan, mijn lijfje is ziek en vraagt rust en stilte.

Ik plan binnenkort zeker een nieuwe workshop rond dit thema in. Hou de website, FB pagina en nieuwsbrief van Centrum Voelen zeker in de gaten.

Fijne dag voor jou en zachte groet

Mireille Madeleine

 

 

Hallo dag mooie vrouw,

dag mooie man,

Verlang jij er naar om net rond de periode van Valentijn jezelf en/of je geliefde een bijzonder cadeau te doen?

Verlang je er naar om eens op een andere, vernieuwde en bewustere manier met het thema “aanraken en (aan)geraakt worden aan de slag te gaan?

Verlang je naar kwaliteitsvolle me time ( al dan niet in gezelschap van een (gelegenheids) partner) waarin je jezelf toestaat om dieper in dit thema te duiken?

Verlang je naar meer plezier en verdieping in je huidige manier van aanraken en (aan) geraakt worden?

Dan heb ik een heerlijk lekker Valentijns dessertje voor jou in petto!

En hoe zou het zijn om elke dag de liefde, in al haar verschijningsvormen, te vieren … de wereld en zeker de mensen zouden er mi heel veel deugd aan hebben. Een van de belangrijke dingen in de liefde is het durven/kunnen/mogen aanraken en (aan)geraakt worden. Daarin ontvangen worden zoals het voor jou op dat moment kloppend, juist en veilig voelt. Welkom te zijn met alles wat er in jou leeft, gevoeld en gedeeld wil worden… je pure authentieke zelf te mogen ZIJN. Het veilig voor je is om je daarin te mogen tonen, je grenzen aan te geven en in overgave te kunnen en durven gaan.

Aanraken is onze ‘eerste’ taal en één van onze belangrijkste basisbehoeftes. En laat dat net één van de dingen zijn die heel wat mensen in hun leven missen of misschien is het er wel, maar verlangen we naar een andere manier van aangeraakt worden en de ander aanraken. Alleen, we hebben vaak niet geleerd om te mogen en durven voelen hoe en wat. De volgende stap daarin is het ook durven en kunnen verwoorden. Veelal heerst er ook verwarring, omdat we geleerd hebben om aanraken te associëren met seksualiteit en dat mag, maar hoeft helemaal niet zo te zijn.

Hoe zou het zijn om het plezier, the pleasure van het aanraken weer in je vingers te krijgen, jezelf aan te raken en ook de ander? Het thema zit zo verweven in al die verschillende vormen waarin liefde zich kan uiten: in het sensueel, intiem en seksueel samenzijn tussen geliefden, in vriendschapsrelaties, in relaties tussen (groot) ouders en (klein) kinderen, relaties tussen kinderen …

Aanraken is niet alleen iets wat wij mensen doen
maar ook wat ons tot mensen maakt

Tijdens deze workshop neem ik je op een veilige, creatieve, speelse en vertrouwensvolle manier mee in deze bijzondere wereld. Dit zowel via meditatie, zacht adem- en lichaamswerk, jezelf aanraken om zo de overstap te maken naar het aanraken van en aangeraakt worden door de ander. Het is fijn om te leren/mogen spelen met geven en ontvangen. We gaan tijd nemen en vertragen zodat je echt goed kan voelen, je zelf kan kiezen/beslissen, je leert ontdekken hoe je precies aangeraakt wil worden en daarvoor te kiezen en je te openen. We spelen met de volle ja en de volle nee.

Je wordt uitgenodigd om lekker in je lijf te zijn, te spelen en je innerlijk kind weer ruimte te geven. Te voelen, te ontdekken, de onschuld in jou uit te nodigen en vrijheid te ervaren. Door je lijf beter te leren kennen, leer je ook jezelf beter kennen en voelen en ook jouw liefdesleven gaat er zooooo wel bij varen, wanneer je duidelijker kan aangeven wat je graag ontvangt en waar jouw grenzen liggen. Dat is zeker zo in het land van de liefde, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit…maar ook je gevoelsleven en je leven tout court verbetert als jouw bewustzijn én lichaamsbewustzijn verbetert. Hoe mooi is dat.

Hierin laat ik mezelf vooral inspireren door “The Wheel of Consent” van Betty Martin. Eén ding is zeker: het zal je blik en kijk op dit thema wellicht voorgoed veranderen alsook jouw ervarings- en belevingswereld verruimen.

Laat jij je onderdompelen in dit oh zo boeiende thema?!

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen, zowel singles, koppels als gelegenheidskoppels zijn welkom. Dit alles vindt plaats in een veilige setting (de kledij blijft aan en er zijn duidelijke en heldere grenzen waarbinnen we “spelen”. Interesse maar toch nog vragen? Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen of dit echt iets voor jou is.

Dit is wat deelnemers achteraf lieten klinken:

Jasper

In de workshop vind je in je toon en stem een heel mooi evenwicht van openheid, diepte en uitnodigende begeleiding en dat werkt voor mij persoonlijk heel goed.

In jouw workshop was mijn innerlijke criticus stil en kon ik helemaal in mijn lijf zakken in harmonie met mijn hoofd. Dat is iets dat ik héél zelden ervaar en één van de dingen waar ik op zo’n dag heel dankbaar voor ben. Antwoorden worden niet gezocht in een theorie, symboliek of geloof maar komen gewoon naar boven uit je eigen lijf en de interactie met de ander en dat vind ik enorm waardevol aan “The Wheel of Consent” en de workshops die je daarrond organiseert. Het creëren van zo’n diep gevoel van connectie, op zo’n korte tijd en met zo weinig woorden vind ik ook heel waardevol

Jeroen

De aanraking tijdens de workshop was voor mij toch van een heel ander formaat dan dat bij massage. Het voelde bij momenten nog intiemer aan dan wat ik ken. Vooral wanneer ik zelf iemand anders moest aanraken. Ik weet nog toen mij gevraagd werd door één van deelneemsters of ik achter haar wou zitten en zachtjes door haar haren wou kroelen, dat gewoon achter haar gaan zitten als intens aanvoelde. Dat gevoel van nabijheid was een nieuw gevoel. Het was een heel vreemd gevoel van ontroering en intimiteit op hetzelfde moment…  De workshop blijft ontroeren, zelfs bij de mensen die er niet bij waren.

 

Carolien

Je hebt voor veel rust en veiligheid gezorgd, daardoor kon er veel gebeuren.

 

Ik kan je nu al met zekerheid zeggen dat je met een brede glimlach, zin in speelsheid, een warm en blij  hart en vervulde buik huiswaarts zult keren! Ik zag het keer op keer gebeuren bij vroegere deelnemers/neemsters: hoe hun hart zich opende, hoe verdriet en pijn maar ook plezier gedeeld werd, hoeveel ontspanning, openheid en vreugde er in hun gezicht te zien en te lezen was na het samen zijn rond dit thema.


Praktisc

  • Aantal deelnemers: min 8 – max 16
  • Inloop vanaf 13u30 zodat we om 14u00 kunnen van start gaan. We ronden af tegen 22u
  • Meer info en inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58
  • Bijdrage: € 89 (je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en overschrijving op BE45 8915 8420 9889)
  • ik zorg voor allerlei bio lekkers voor in de (kleine) pauzes
  • avondeten: we zorgen met z’n allen voor een rijk gevulde seizoensbuffet tafel (pot luck systeem) zodat we ons ook in het voeden van ons innerlijke kunnen laten aanraken en raken door al dat heerlijk lekkers.
  • mail met praktische info wordt je achteraf nog bezorgd

 

Je bent van harte welkom en ik zie naar je uit!

Speelse (aan)rakende groetjes

Mireille Madeleine

Prijs:

Inschrijven?