Opstellingen met de IZR® methode (nu ook online)

Begeleiding door
foto website CV def.

Wil je contact maken met wat je diep van binnen heel graag wilt en onderzoeken wat ervoor zorgt dat het nu nog moeilijk is om het te realiseren? Interactieve zelf-resonantie® kan je daarbij helpen.

Methodiek(en)

Data voor Opstellingen met de IZR® methode (nu ook online)

Info en Beschrijving

Verlang je verandering in je gevoelens, gedrag of gedachten, verlang je je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, of verlang je psychisch of fysiek naar meer welzijn?

In deze werkwijze staat jouw verlangen centraal en dat nemen we ook letterlijk.

We vertrekken steeds vanuit een verlangen, geformuleerd in een zin. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil innerlijke rust.’, ‘Ik wil vermageren.’, Ik wil een betere relatie met mijn moeder.’ Ik wil meer liefde en verbinding ervaren.’, ‘Ik wil weten wat de pijn in mijn voet me wil vertellen.’, … alle verlangens zijn welkom. Het zijn de woorden uit deze zin die worden ‘opgesteld’. Dit wil zeggen: er wordt gevraagd aan verschillende personen om te resoneren met deze woorden.

Bij deze opstellingen (resonantieprocessen) maken we gebruik van de interactieve zelf-resonantie® (izr®)-methode. Uitgebreide informatie hierover vind je bij de methodiek.

Werken met deze methode in groepen bied je het grote voordeel dat je meerdere mensen gelijktijdig als resonantiepersoon in de ruimte kan neerzetten. Eén voor één nodig je ze uit. Samen resoneren zij jouw innerlijke dynamiek, waardoor je ziet wat je graag wilt, maar ook wat je weerhoudt. Je ontmoet jouw delen, gevoelens en drijfveren waardoor je jezelf beter begrijpt.

Mildheid en compassie voor jezelf en anderen zijn daarbij sleutelwoorden.

Als inleiding en naar aanleiding van je vragen, zal ik de werkwijze en de processen toelichten.

Tijdens deze dag is er plaats voor maximaal 4 personen die een eigen Interactief Zelf-Resonantieproces® kunnen doen. Overige deelnemers kunnen als resonantiepersonen worden uitgenodigd deel te nemen aan deze processen.

Ook als je geen eigen interactieve zelf-resonantie doet, kan het deelnemen aan processen van anderen je inzichten geven in eigen thema’s en bijzonder voedend zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

Data:

  • 20 december 2020 van 9u30 tot 17u30 – GEANNULEERD WEGENS CORONA, kan wel online gevolgd worden. Zie verder
  • 28 februari 2021 van 9u30 tot 17u30

Prijs:

  • met een eigen proces: 80,00 euro
  • als resonantiepersoon: 45,00 euro

ONLINE

Zelf ben ik steeds opnieuw aangenaam verrast door de verbinding die ik voel met anderen tijdens een online samenkomst of workshop die ik volg.

Door deze positieve ervaringen is het idee gegroeid om mijn workshop die voorzien was op 20/12 en niet live kan doorgaan, om te vormen naar een online workshop bestaande uit 6 bijeenkomsten én met de garantie dat iedereen aan de beurt kan komen met een eigen opstelling.

Data: 20/12/2020 – 27/12/2020 – 03/01/2021 – 10/01/2021 – 17/01/2021 – 24/01/2021 telkens van 9u30 tot 12u30

Uitzonderlijke lanceringsprijs: 80,00 euro voor de 6 sessies

Maximum aantal deelnemers: 8 personen

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om met mij contact op te nemen. Mag ook telefonisch op 0472/285 195.

Reserveer vooraf je plekje. De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 17 december.

Heb je interesse, maar passen de data niet voor jou. Laat het me weten. Dan breng ik je op de hoogte wanneer de volgende workshop doorgaat.

De izr®-methode kan ook gebruikt worden in individuele sessies (ook online E-izr®).

Prijs: 45,00 / 80,00 euro

Inschrijven?