Ontdek de magie van het ritueel van de zeven sluiers

Begeleiding door
mireillefotovallei

Methodiek(en)

Data voor Ontdek de magie van het ritueel van de zeven sluiers

Info en Beschrijving

In het Toaïsme en andere spirituele stromingen gaat men ervan uit dat het lichaam zeven energetische sluiers heeft die het beschermen tegen de buitenwereld. Wanneer je bijvoorbeeld opeengepakt op de tram staat met natgeregende en bezwete mensen is het prettig wanneer je je daar van kan afsluiten. De zeven sluiers helpen daarbij maar ook op seksueel gebied spelen de zeven sluiers een belangrijke rol.

Denk eens terug aan toen je een meisje/ jongen was, aan toen je voor het eerst verliefd was. Je wilde niet meteen zoenen, maar heel graag naast je liefje zitten, zijn of haar hand vasthouden. Je had geen seks nodig om gelukkig te zijn. Je hield je onbewust aan de Zeven Sluiers van de liefde: stapjes waarin je elkaar kunt leren ontdekken en kunt leren lief hebben.

Het geheim? 

  • Intimiteit bouw je in kleine, lieve, onschuldige stapjes op.
  • Je leert te vertragen , te verstillen en dieper te voelen. En het levert je liefdesgeluk op.
  • Je kunt de Zeven Sluiers gebruiken om succesvoller te daten, maar ook om opnieuw verliefd te worden op je partner.
  • Het kan ook binnen een bestaande relatie je seksleven naar een hoger niveau tillen, oude wonden genezen en patronen doorbreken

Kortom de zeven sluiers zijn een prachtig instrument om de liefde uit de knoop te halen en (opnieuw) te laten bloeien. Niet alleen voor jongen mensen. Ook voor koppels die al heel lang samen zijn. Of als je twee jaar heel verliefd bent met iemand, maar ‘het’ ineens kwijtraakt. Via de zeven sluiers kun je je (opnieuw) diep met elkaar verbinden, de intimiteit stapje voor stapje uitbouwen of herstellen.

We gaan letterlijk op stap met de sluiers! Ik neem je tijdens een wandeling heel graag mee in deze wonderlijke wereld. Doorheen de wandeling ontsluier ik op een speelse en interactieve manier  één per één een sluier.

Ben je nieuwsgierig, voel je het kriebelen?

Ik heb er alvast veel zin in en hoop je daar te mogen ont-moeten.

Speelse, lieve groetjes

Mireille

 

 

Praktisch:

We spreken af aan de parking van Centrum Voelen en gaan van daaruit op wandel. Bij slecht weer zal de workshop in de zaal doorgaan en zorg ik voor de nodige maatregelen ivm Corona richtlijnen.

 

 

Prijs: 20 euro

Inschrijven?