lente krachtbroncirkel “Welkom bij de bron”

Begeleiding door

Methodiek(en)

Data voor lente krachtbroncirkel “Welkom bij de bron”

Info en Beschrijving

Hallo dag mooie vrouw,
dag moedige Vallei sister,

dag mooie vrouw die misschien nieuwsgierig is naar Vallei,

 

Elke maand bied ik jou de gelegenheid om live te verbinden met andere Vallei vrouwen. Want ja je traint Vallei wel in je ééntje maar je hoeft het zeker niet helemaal alleen te doen! Eén van de vrouwen die zich aanmeldde voor de cirkel schreef zo mooi: “het is ondertussen al hele tijd geleden dat ik actief Vallei trainde en ik wil het graag nieuw leven inblazen. Het bracht me al zoveel”. Herkenbaar?

De mei maand, de lente is het ideaal moment om je Vallei training terug wat meer op de kaart te zetten. In de natuur om ons heen gonst,zoemt en bloesemt het namelijk van (seksuele) levenskracht, alsof er een opgewonden vrolijkheid in de lucht hangt.
Maar ook als je Vallei nog niet in huis hebt maar wel heel nieuwsgierig bent en de sfeer al eens wil opsnuiven, ben je welkom!

Bij deze nodig ik je graag uit voor de krachtbroncirkel die zal doorgaan op zondag 21 mei in Centrum Voelen. Mei maand is van oudsher Maria maand en godinnen maand, een ideale gelegenheid om ook de godin in jou te vieren en te eren. En hoe leuk, fijn zou dat zijn samen in een cirkel samen met andere Vallei vrouwen?!

Praktisch:

Wanneer: zondag 21 mei
Welkom vanaf 9u45 zodat we om 10u kunnen beginnen, we ronden af tegen 12u30
Inschrijven: graag via mail, het plekje is helemaal voor jou na overschrijving van je bijdrage (35 euro) op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en datum krachtbroncirkel.

Voor de vrouwen die nieuw zijn bij Vallei, vrouwen die nog nooit eerder aan een krachtbroncirkel hebben deelgenomen, deel ik graag deze mooie feedback. Een sister stuurde mij deze nadat ze had deelgenomen aan een cirkel, meer woorden heb ik daar niet aan toe te voegen:

Fijne, mooie en zachte verbinding met andere vrouwen waarmee ik mijn struggles en onzekerheden kan delen in een veilige setting, liefdevol begeleid door Mireille. Samen zitten, voelen, ademen, mediteren, zingen en dansen … het voelt voor mij telkens opnieuw alsof mijn aardelichaam wordt opgeladen en ik letterlijk thuis kom bij mezelf. Zo fijn om te horen dat ik de training niet alleen hoef te doen, en waar ik tegen aan loop ook als een bron van herkenning bij andere vrouwen wordt ervaren.

Ik kijk er naar uit je daar te mogen ont-moeten. Weet dat je welkom bent met alles wat er is.

Voor nu wens ik jou zachte en speelse lente dagen.
Zachte groet
Mireille Madeleine

Prijs:

Inschrijven?