Infomoment 5-daagse ‘Basisprincipes lichaamsgericht werken’

Begeleiding door

Jezelf ondersteunen en blijven groeien als professioneel hulpverlener, coach of therapeut is onontbeerlijk om kwaliteitsvol en afgestemd te kunnen werken. Tijdens dit infomoment laten we je via een belevingsoefening proeven van wat de 5-daagse 'Basisprincipes lichaamsgericht werken' te bieden heeft, krijg je meer info en kan je kennis maken met de trainers. Van harte welkom!

3

Methodiek(en)

Data voor Infomoment 5-daagse ‘Basisprincipes lichaamsgericht werken’

Info en Beschrijving

Jezelf ondersteunen en blijven groeien als professioneel hulpverlener, coach of therapeut is onontbeerlijk om kwaliteitsvol en afgestemd te kunnen werken.

Ook wat dat betreft is je lichaam je kompas en dus een rijke bron aan informatie.

De ervaringsgerichte 5-daagse voor coaches/therapeuten leert je een aantal basisprincipes in lichaamsgericht werken zoals o.a. contact maken met je eigen lichaam via gronden, ademhaling, fysieke oefeningen,…; contact maken met je eigen emoties én in contact blijven bij de emoties van je cliënt; …

Tijdens dit infomoment laten we je via een belevingsoefening proeven van wat de training te bieden heeft,  krijg je meer info en kan je kennis maken met de trainers (Anik Claeys en Syntia Van Erdeghem).

Prijs: 35,00 euro

Inschrijven?