Groeitraject “Ademen als bevrijdende kracht”

Begeleiding door

Wil je graag je persoonlijke groeiproces aangaan via ademen en verbonden ademen, dan ben je welkom in dit ademtraject, opgebouwd uit 3 modules. Het is tevens het eerste jaar voor therapeuten en coaches die graag ademwerk willen inzetten in individuele sessies of in groep

buikademhaling

Methodiek(en)

Data voor Groeitraject “Ademen als bevrijdende kracht”

Info en Beschrijving

Stokt je adem wel eens? Of hap je soms naar lucht? Doet een zucht van verlichting je ook zo’n deugd, of ben je vergeten hoe dat voelt? Hoe adem jij? Heb je soms moeite met inademen? Of lijkt het wel alsof je je niet meer kan ontspannen en je adem voortdurend met jou op de loop gaat?

In Emotioneel Lichaamswerk® is ademen een belangrijke pijler en in dit nieuwe traject staat ademen helemaal centraal.

Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en emoties en genieten van je lichaam.

Ter voorbereiding van de sessies gebruiken we Emotioneel Lichaamswerk®. In het ademen blijf je steeds bewust aanwezig. Je wordt hierbij begeleid door ervaren ademtrainers.

Iedereen met interesse in een persoonlijk groeitraject via ademwerk kan dit groeitraject volgen. Therapeuten en coaches met interesse in de opleiding tot ademcoach waar dit groeitraject deel van uitmaakt zijn ook zeer welkom.

Module 1:
Vrijdag 9 februari van 15u tot 21u, zaterdag 10 t/m maandag 12 februari 2024 van 9u30 tot 18u30.

Module 2:
Vrijdag 5 april van 13u tot 19u, zaterdag 6 t/m maandag 8 april 2024 van 9u30 tot 18u30.

Module 3:
Vrijdag 24 mei van 13u tot 19u, zaterdag 25 t/m maandag 27 mei 2024 van 9u30 tot 18u30.

Locatie: Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth

In elke module is er aandacht voor de integratie van je ervaringen in je leven.

Vooraf intakesessie: 65,00 euro / 95,00 euro

Kostprijs voor het volledige traject bedraagt 1850 euro. Betalen in termijnen is mogelijk mits een supplement van 75,00 euro administratiekost.

Prijs: 1.850,00 euro

Inschrijven?