De Spiegel van je Verlangen (opstellingen)

Begeleiding door
De Spiegel van je Verlangen (opstellingen)

Wil je contact maken met datgene wat je diep van binnen heel graag wilt? Opstellingen met de izr-methode kan je daarbij helpen.

De Spiegel van je Verlangen

Methodiek(en)

We starten met een door jou geformuleerd verlangen. Dat kan in principe elk verlangen zijn: veranderingen in je gevoelens, gedrag of gedachten, een wens je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, een verlangen naar meer psychisch of fysiek welzijn. Bijvoorbeeld ‘Ik wil meer zelfvertrouwen’ of ‘Ik wil beter kunnen omgaan met stress’, ‘Ik wil een betere relatie met mijn moeder’, …

Data voor De Spiegel van je Verlangen (opstellingen)

Info en Beschrijving

Wil jij contact maken met datgene wat je diep van binnen heel graag wilt? 

Verlang je verandering in je gevoelens, gedrag of gedachten, verlang je je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, of verlang je psychisch of fysiek naar meer welzijn?

In deze werkwijze staat jouw ‘verlangen’ centraal en dat nemen we ook letterlijk. Terwijl we samen in het oog houden wat je verlangt, onderzoek je met de Interactieve Zelf-Resonantie® (IZR®, voorheen ook wel ‘opstellen van het verlangen’ genoemd) wat je belemmert te leven zoals je ten diepste wenst.

Met behulp van IZR® kijk je als het ware in een spiegel. Die spiegel toont jou wie je in wezen bent, waar je warm voor loopt, wat je tegenhoudt of waar je liever van wegkijkt.

Je verkent jouw innerlijke wereld. Zo ontdek je patronen die je misschien al vroeg in je leven hebt gevormd, omdat ze ‘daar en toen’ passend waren voor de omstandigheden waarin je verkeerde, maar die je in het ‘hier en nu’ kunnen belemmeren. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je traumatische ervaringen hebt opgedaan die nog niet zijn verwerkt. Tijdens een IZR®-proces ontmoet je (via resonantiepersonen) delen, gevoelens en drijfveren van jezelf, waardoor je jezelf beter begrijpt, gevoelens kan toelaten en jezelf bevrijdt van oude patronen. Het doel is dat je de zeggenschap terug wint over jezelf en je eigen leven.

Mildheid en compassie met jezelf en anderen zijn daarbij sleutelwoorden.

De workshop gaat door op:

– 24/08 van 18u30 tot 21u30

Prijs: 20,00 euro

Wie aan de beurt komt met een eigen proces, wordt bepaald door loting. Ook als resonantiepersoon of toeschouwer kan je informatie krijgen over eigen thema’s en kan deze workshop voedend zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

We werken ‘coronaproof’ en in een kleine groep. Wil je zeker zijn van je plekje? Wacht dan niet te lang om je in te schrijven.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om met mij contact op te nemen via een berichtje of op 0472/285 195.

Van harte welkom!

 

Prijs: 20,00 euro

Inschrijven?