Aanraken en (aan) geraakt worden

Begeleiding door
tedere handen

Methodiek(en)

Data voor Aanraken en (aan) geraakt worden

Info en Beschrijving

Ja we mogen weer spelen en genieten van aanraken en (aan)geraakt worden! Uit het verleden weet ik dat deelnemers/sters tijdens het afscheids-deel- rondje terug gaven dat het naar meer smaakte. Dus voilà we nemen lekker de tijd om er wat dieper in te duiken !

Gewaar Zijn in je lijf, aanraken,aangeraakt en geraakt worden … het is één van onze basisbehoeftes en toch wordt het belang van aanraken in onze westerse samenleving nog te vaak onderschat. Veelal heerst er ook verwarring, omdat we geleerd hebben om aanraken te associëren met seksualiteit en dat mag; maar hoeft helemaal niet zo te zijn. Aanraken is immers onze ‘eerste’ taal en één van onze basisbehoeftes.

Tijdens deze workshop neem ik je  op een veilige, creatieve, speelse en vertrouwensvolle manier  mee in deze bijzondere wereld. Laat je onderdompelen in je ‘eerste’ taal van gewaar zijn, aanraken en (aan)geraakt worden.

Het is fijn om te leren/mogen spelen met geven en ontvangen. Je mag zelf kiezen/beslissen, je leert ontdekken hoe je precies aangeraakt wil worden en daarvoor te kiezen en je te openen. We spelen met de volle ja en de volle nee. Hierin laat ik mezelf vooral inspireren door “The wheel of consent” van Betty Martin: een super fijne en veilige manier om met dit thema aan de slag te gaan. De workshop wordt opgebouwd met beweging en meditatie,ik geef je wat achtergrond info mee en  we spelen met korte, afwisselende oefeningen die je mee naar huis kan nemen.

Voor wie? Voor elke man, voor elk vrouw die van uit zijn/haar hart en buik een volle ja voelt. Single, liefdeskoppel, met een gelegenheidspartner …. allen van harte welkom!

Heb jij zin om een laagje dieper in dit thema te duiken? Ben je nieuwsgierig naar wat deze fijne en grensverleggende avond jou kan brengen? Aarzel niet te lang om in te schrijven, want het aantal plekjes is beperkt! Heb je vragen/twijfels geef me dan gerust een seintje (0478 68 34 58 )

Kan je er deze keer niet bij zijn, niet getreurd vrijdag 27 mei (14u – 17u) plan ik nog een workshop in!

Ik kijk er naar uit je daar te mogen ont-moeten.

Je bent zo welkom met alles wat er is .

Verbonden hartengroet

Mireille Madeleine Verplancke

 

Praktisch:

vrijdag 6 mei, inloop vanaf 19u15 zodat we om 19u30 kunnen starten, we ronden af rond 22u

mee te brengen: dekentje en warme sokken

inschrijven via mail mireille.lotusbloem@hotmail.com, je plekje is gegarandeerd na bevestigingsmail en betaling

min 8 – max 12 deelnemers/sters

bijdrage: 35 euro (incl bio natje en zoetje) graag overschrijven op BE45 89158420 9889

Prijs:

Inschrijven?