Stressreductie & Mentale detox

Dit traject is bedoeld voor wie zich op een dieper niveau wil ontdoen van belemmerende stresspatronen, blokkades en de gevolgen van stress op ons algeheel welzijn en welbevinden.

We werken met verschillende methodieken uit oude tradities, zoals de psychologie en methodes uit het Tibetaans Boeddhisme, en met nieuwe inzichten vanuit onze Westerse wetenschap.

Het traject is stapsgewijs opgebouwd, gaande van methoden voor een diepere lichamelijke ontspanning naar methoden om ook de geest en de emoties tot rust te brengen, helder inzichten te krijgen en veerkrachtiger in het leven te staan.

Het hele traject omvat 34 lessen van 2u waarvan 17 live en 17 online. De live lessen omvatten een theoretisch gedeelte met voornamelijk oefeningen die meteen effect hebben en gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in het dagelijkse leven. Er is tijd en ruimte om ervaringen uit te wisselen en aandacht te geven aan de persoonlijke noden. Tijdens de online lessen blikken we terug op de live les, gaan we dieper in op vragen en ervaringen en oefenen we de geleerde methodes verder in. De inhoud van de online lessen is volledig afgestemd op de vragen, wensen en noden van de groep.

Inleidend op het jaartraject kan vrijblijvend de workshop De Van Stress naar Welbevinden gevolgd worden. Deze workshop wordt op verschillende data en plaatsen georganiseerd en  geeft al een kleine voorsmaak van wat je in het jaartraject kan verwachten.

 

Meer info over data en prijzen vind je hier

Meer info over de workshop “Van stress naar welbevinden” vind je hier

Meer info over de workshop “help… ik heb stress!” vind je hier