Weten wat je Voelt, Voelen wat je Weet

Begeleiding door
Weten wat je Voelt, Voelen wat je Weet

Individueel traject

Info en Beschrijving

Het werken met cliënten en ervaringen in mijn persoonlijk leven, hebben me steeds weer laten zien dat we veel meer weten dan waar we ons bewust van zijn. In ons lichaam en ons onbewuste schuilt een schat aan informatie.

In het individueel traject ‘Weten wat je Voelt, Voelen wat je Weet’ gaan we samen op ontdekking naar de wijsheid die in jou schuilt. Via Holistic Pulsing en de oefeningen in het werkboek, maak je (opnieuw) contact met je lichaam, met wat er te voelen is op fysiek en emotioneel vlak. Je wordt hierbij op een coachende manier begeleid zodat je inzichten kan krijgen in:

  • onbewuste patronen (waarom doe je wat je doet)
  • overtuigingen (zijn gedachten die je lang voor waar hebt aangenomen, maar dat niet blijken te zijn, bv. ‘je moet altijd hard werken om iets te betekenen’)
  • waarom je je soms terneergeslagen voelt zonder aanwijsbare reden
  • wat je tegen houdt om je doelen te bereiken, om je verlangen(s) te realiseren
  • welke boodschap fysieke klachten in zich dragen
  • waarom het moeilijk voor je is om in relatie met iemand te zijn

Dit traject is gericht op bewust worden. Het is een proces waarbij jouw tempo gerespecteerd wordt.

Het bestaat uit 6 sessies van 1,5 u tot 2 u over een periode van maximum 4 maanden. Je krijgt een werkboek met oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. De prijs voor dit traject kan je opvragen door me een berichtje te sturen of via 0472/285 195.

Vooraf doen we een intake van +/- 1,5 u waarin we met elkaar kennis maken en het traject wordt toegelicht zodat je voldoende informatie hebt. De prijs hiervoor is 50,00 euro. Na deze sessie kan je beslissen of je je inschrijft.

Misschien wil je nadien nog dieper in jezelf duiken, dan kan je inschrijven voor een vervolgtraject of losse sessies nemen.

Op jouw vraag kan er ook gewerkt worden met de Interactieve Zelf-Resonantiemethode®. Meer info hierover vind je bij ‘Alle methodieken’.

Prijs: op aanvraag

Methodiek(en)

Holistic Pulsing is het zacht en ritmisch wiegen en stretchen van je lichaam terwijl je aangekleed op een comfortabele tafel ligt.

Contact