Relaxatie en therapie

Wil je een diepe ontspanning ervaren? Dan is Holistic Pulsing iets voor jou. Wil je onderzoeken waarom je tegen bepaalde thema's aanloopt in je leven en daar persoonlijk in groeien? Dan kan je kiezen voor een individueel begeleidingstraject.

Info en Beschrijving

Begeleiding via Zoom, Skype, telefoon, Whatsapp en e-mail behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf 18 mei ben je terug welkom in de praktijk. We treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen zodat jij en ik ons helemaal veilig kunnen voelen. 

RELAXATIE

Wil je graag een ontspanning ervaren welke diep in je lichaam doorwerkt? Dan is Holistic Pulsing iets voor jou.

Je lichaam wordt zacht en ritmisch gewiegd, gerold en gestrekt terwijl je met losse kledij op een comfortabele tafel ligt. Je hoeft zelf helemaal niets te doen.

Door de continue, soepele en in elkaar overvloeiende bewegingen ervaar je een diepe ontspanning. Na enkele sessies hebben de pulsen tevens een heilzaam effect op het lichaam zoals o.a.:

 • het zenuwstelsel komt tot rust
 • meer energie die beter kan stromen door je lichaam, waardoor je je fitter zal voelen
 • het zelfregulerend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd
 • spieren en gewrichten worden soepeler
 • gifstoffen die opgeslagen liggen in het lichaam worden sneller afgevoerd

Een sessie duurt 45 minuten en kost 45,00 euro.

LICHAAMSGERICHTE BEGELEIDING / THERAPIE

Het jaren lang werken met cliënten en ervaringen in mijn persoonlijk leven, hebben me steeds weer laten zien dat we veel meer weten dan waar we ons bewust van zijn.

Tijdens de individuele sessies gaan we samen op ontdekking naar de wijsheid die in jou schuilt. We werken rond het thema (of de thema’s) die moeilijk zijn voor jou.

Misschien heb je iemand nodig waarmee je je gedachten kan delen, een klankbord waardoor je tot inzichten komt die je nodig hebt om persoonlijk te groeien en opnieuw in balans te komen. Je zal ontdekken dat je vaak meer keuze hebt dan op het eerste zicht lijkt. Je leert jezelf beter kennen zodat je kan kiezen voor wat écht bij jou past.

Je kan inzichten krijgen in:

 • onbewuste patronen (waarom doe je wat je doet)
 • overtuigingen (zijn gedachten die je lang voor waar hebt aangenomen, maar dat niet blijken te zijn, bv. ‘je moet altijd hard werken om iets te betekenen’)
 • waarom je je soms ‘down’ of moedeloos voelt zonder aanwijsbare reden
 • wat je tegen houdt om je doelen te bereiken, om je verlangen(s) te realiseren
 • welke boodschap fysieke klachten in zich dragen
 • waarom het moeilijk voor je is om in relatie met iemand te zijn

Soms zijn woorden alleen niet genoeg om de veranderingen te bereiken die je voor ogen hebt. Dan kan Holistic Pulsing (zacht en ritmisch wiegen van je lichaam terwijl je op een comfortabele tafel ligt) een grote meerwaarde geven aan de sessies. Je wordt hierbij op een coachende manier begeleid zodat je je meer en meer bewust kan worden van wat je voelt, zowel lichamelijk als emotioneel.

Op jouw tempo maak je contact met de wijsheid van je lichaam. Je leert luisteren naar de signalen dat het geeft, zodat je er ook kan naar handelen.

Als het past in jouw proces kan je er ook voor kiezen om te werken met de Interactieve Zelf-Resonantie® methode (ook wel ‘opstellen van het verlangen’ genoemd): een werkwijze waarbij taal toegang geeft tot dat wat verborgen zit op een diepere laag in jezelf. De methode is gebaseerd op erkende hechtings- en traumatheorieën. Meer informatie hierover vind je op www.life-quality-coach.be/interactieve-zelf-resonantie/

Prijs: 50,00 euro/uur (een sessie in combinatie met Holistic Pulsing duurt 1,5 uur)

Begeleiding via Zoom, Skype, telefoon, Whatsapp en e-mail behoort ook tot de mogelijkheden.

Het doel is steeds dat jij (opnieuw) zeggenschap krijgt over jezelf en je eigen leven.

Je kan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek waarin ik mezelf voorstel en mijn manier van werken toelicht. Je kan ook ervaren hoe het voelt om zacht gewiegd, gerold en gestretcht te worden (=holistic pulsing). Prijs: 35,00 euro

Heb je vragen? Wil je een afspraak maken? Stuur me een berichtje of bel me op 0472/285 195.

Prijs:

Annulatievoorwaarden

Methodiek(en)

Geen methodieken.

Contact