Lichaamsgerichte begeleiding/therapie

Begeleiding door
Lichaamsgerichte begeleiding/therapie

Individueel traject

Info en Beschrijving

Het jaren lang werken met cliënten en ervaringen in mijn persoonlijk leven, hebben me steeds weer laten zien dat we veel meer weten dan waar we ons bewust van zijn.

Tijdens de individuele sessies gaan we samen op ontdekking naar de wijsheid die in jou schuilt. We werken rond het thema (of de thema’s) die moeilijk zijn voor jou.

Misschien heb je iemand nodig waarmee je je gedachten kan delen, een klankbord waardoor je tot inzichten komt die je nodig hebt om persoonlijk te groeien en opnieuw in balans te komen. Je zal ontdekken dat je vaak meer keuze hebt dan op het eerste zicht lijkt. Je leert jezelf beter kennen zodat je kan kiezen voor wat écht bij jou past.

Je kan inzichten krijgen in:

  • onbewuste patronen (waarom doe je wat je doet)
  • overtuigingen (zijn gedachten die je lang voor waar hebt aangenomen, maar dat niet blijken te zijn, bv. ‘je moet altijd hard werken om iets te betekenen’)
  • waarom je je soms ‘down’ of moedeloos voelt zonder aanwijsbare reden
  • wat je tegen houdt om je doelen te bereiken, om je verlangen(s) te realiseren
  • welke boodschap fysieke klachten in zich dragen
  • waarom het moeilijk voor je is om in relatie met iemand te zijn

Soms zijn woorden alleen niet genoeg om de veranderingen te bereiken die je voor ogen hebt. Dan kan Holistic Pulsing (zacht en ritmisch wiegen van je lichaam terwijl je op een comfortabele tafel ligt) een grote meerwaarde geven aan de sessies. Je wordt hierbij op een coachende manier begeleid zodat je je meer en meer bewust kan worden van wat je voelt, zowel lichamelijk als emotioneel.

Op jouw tempo maak je contact met de wijsheid van je lichaam. Je leert luisteren naar de signalen dat het geeft, zodat je er ook kan naar handelen.

Als het past in jouw proces kan je er ook voor kiezen om te werken met de Interactieve Zelf-Resonantie® methode (ook wel ‘opstellen van het verlangen’ genoemd): een werkwijze waarbij taal toegang geeft tot dat wat verborgen zit op een diepere laag in jezelf. De methode is gebaseerd op erkende hechtings- en traumatheorieën. Meer informatie hierover vind je op www.life-quality-coach.be/interactieve-zelf-resonantie/

Het doel is steeds dat jij (opnieuw) zeggenschap krijgt over jezelf en je eigen leven.

Je kan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek waarin ik mezelf voorstel en mijn manier van werken toelicht. Je kan ook ervaren hoe het voelt om zacht gewiegd, gerold en gestretcht te worden (=holistic pulsing).

Heb je vragen? Wil je een afspraak maken? Stuur me een berichtje of bel me op 0472/285 195.

Prijs: op aanvraag

Annulatievoorwaarden

Methodiek(en)

We starten met een door jou geformuleerd verlangen. Dat kan in principe elk verlangen zijn: veranderingen in je gevoelens, gedrag of gedachten, een wens je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, een verlangen naar meer psychisch of fysiek welzijn. Bijvoorbeeld ‘Ik wil meer zelfvertrouwen’ of ‘Ik wil beter kunnen omgaan met stress’, ‘Ik wil een betere relatie met mijn moeder’, …
Holistic Pulsing is het zacht en ritmisch wiegen en stretchen van je lichaam terwijl je aangekleed op een comfortabele tafel ligt.

Contact