Zomer 2 daagse Aanraken en (aan) geraakt worden voor en door vrouwen

Begeleiding door
335519255_3358564861069600_7971010640445855371_n

Methodiek(en)

Data voor Zomer 2 daagse Aanraken en (aan) geraakt worden voor en door vrouwen

Info en Beschrijving

Hallo dag mooie vrouw,

De zomer komt er aan, misschien heb je al heel wat leuke plannetjes gemaakt of deze keer nog net niet en laat je de dingen veel meer op je af komen. Misschien zit er ergens een verlangen, een goesting om eens iets leuks, nieuws, verwennends en grensverleggends te doen met andere vrouwen. Nou dan is deze 2 daagse misschien wel iets voor jou?!

Tijdens deze 2 daagse neem ik je graag op een veilige, creatieve, speelse en vertrouwensvolle manier mee in de wonderlijke wereld van het aanraken en (aan)geraakt worden waarbij je uitgenodigd wordt om al je zintuigen wagenwijd open te zetten! We beginnen met ons te verbinden met onze eigen liefdevolle hart – en bekkenstroom om van daaruit ons eigen heerlijke lijf te gaan verkennen en aan te raken. Deze vloeiende sensitieve flow neem je mee in het aanraken van de ander. Van daaruit duiken we samen verder in de wereld van het sensueel aanraken en (aan) geraakt worden. We spelen met geven en ontvangen, we voelen waar de volle ja zit en waar we te vertragen, te verstillen hebben. Ik laat me hierin inspireren en leiden door “The wheel of consent”.

En waarom nou net een 2 daagse voor en met vrouwen? Telkens als ik deze workshop begeleid, hoor, voel en zie ik wat er gebeurt bij de vrouwen. Hoe ze zich beetje bij beetje openen, zich durven overgeven en steeds meer en meer het genieten toelaten. Zo schoon om te zien! Tegen het einde van de workshop er zacht, stralend, blozend en liefdevol bijzitten. Elke keer weer zindert er een vleugje magie door de ruimte.

We kennen het in onze cultuur niet zo goed om als vrouwen elkaar aan te raken, fysiek te mogen leunen, steunen bij elkaar. Ervaring leert me dat het heel ontspannend en helend kan zijn. Het (aarde) lijf van de andere vrouw kan ons als vrouw helpen om nog meer in ons eigen lijf, onze tempel te zakken, te zinken en te landen. Thuis te komen bij wie we ‘echt’ zijn. Hoe mooi is dat?! Dit mogen ervaren in een cirkel en bedding met vrouwen geeft een bijzondere sfeer en energie.

Brenda

wat ben ik thuis gekomen tijdens deze workshop. Ik voelde hoe de woorden van Mireille mijn lijf terug wakker maakten en me terug deden herinneren. Wat een eerbied voor the Wheel of consent en de sensuele touch. Ik kan het niet anders verwoorden dan dat het voor mij een heilige reis was. Zo is het leven bedoeld.”

Maaike

Waauw wat was dit mooi. Zo anders dan wat ik ken vanuit gemengde groepen, een hele andere energie: zo ontspannend en veilig. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik met de grenzen van mijn comfortzone heb durven spelen. Ik sta versteld van wat het me gebracht heeft en ik voelde me zo heerlijk op mijn gemak in deze veilige bedding. Dit smaakt naar meer.”

Verlang jij er naar om:

  • jezelf deze zomer extra kwaliteitsvolle me time kadoo te doen?

  • je in de warmte van de zomer te laten zakken en voeden in een bad van vrouwelijke yinne water energie?

  • dit thema in en met jezelf dieper te exploreren in verbinding met andere vrouwen?

  • je handen en je lijf meer en meer te openen en warmer te maken zodat je een andere kwaliteit van voelen kan ervaren ?

  • te leren/mogen spelen met geven en ontvangen?

  • te leren ontdekken hoe je aangeraakt wil worden?

  • te leren spelen met je volle ‘ja’ en je volle ‘nee’? daarin ontvangen te worden?

  • meer plezier te ervaren in aanraken en aangeraakt worden ?

  • meer vertrouwen te krijgen in je eigen verlangens en wensen?

  • je te mogen overgeven aan genieten ?

Dan is deze zomer 2 daagse iets voor jou! Van zelf aanraking naar aanraking van en aangeraakt worden door de ander en zo verder naar de sensuele touch. Dit alles vanuit en in respect met wie jij bent en met jouw ritme en grenzen. Je ben heerlijk welkom met de duidelijke afspraak dat we niet (helemaal) uit de kleren gaan en het is ook geen massageworkshop.

We bouwen ons samenzijn op meditatie, zacht lichaamswerk, dans, deelronde en spelen met korte, langere afwisselende oefeningen/aanraak sessies. Samen creëren we een tempel van vrouwelijk plezier en genot. Al dit moois kan je meenemen naar je dagdagelijks leven in het samen zijn met je geliefde, partner alsook met je kinderen, vriendinnen, vrienden…

Heb jij zin om een laagje dieper in dit thema te duiken? Ben je nieuwsgierig wat het jou kan brengen? Wacht niet te lang om in te schrijven want het aantal plekjes is beperkt! Heb je nog vragen, twijfels of dit echt wel iets voor jou is, aarzel niet om me te contacteren. Ik maak graag even tijd om samen met jou te bekijken en te bevoelen of dit kloppend is voor jou.

Praktisch:

Vrijdag 21 en zaterdag 22 juli van 10 – 17u30

Bijdrage: 175 euro inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com Je plekje is verzekerd na bevestigingsmail en overschrijving van je bijdrage op BE45 8915 8420 9889

min 8 – max 14 deelneemsters

Mail met praktische info word je later toegestuurd.

Ik kijk er naar uit je daar te mogen ont-moeten en je mee te nemen in de magische wereld van aanraken en (aan) geraakt worden.

Zachte hartengroet

Mireille Madeleine

 

Prijs:

Inschrijven?