Voluit Vrouw Zijn najaarsreeks 2020

Begeleiding door
Voluit Vrouw Zijn najaarsreeks 2020
voluit vrouw zijn facebook 210 110(1)

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor Voluit Vrouw Zijn najaarsreeks 2020

Info en Beschrijving

Heb je zin om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? Een pad dat je dichter bij je vrouw zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf, je meer en meer laat thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.

Deze reeks is de plek waar vrouwen die bezig zijn met persoonlijke groei en de verbinding met hun eigen sensualiteit en seksualiteit willen versterken, kunnen thuiskomen en groeien. We creëren samen een (h)eerlijke, veilige bedding waardoor je steeds dieper in je vrouwelijke essentie kunt zakken, grenzen kunt en durft te  verleggen… Dit alles vanuit respect voor jouw unieke Zijn en ritme.

Deze vrouwenreeks is gebaseerd op de wijze lessen van de Jade Godin (het ontluiken van de sensuele vrouw), het Taoïsme aangevuld met zacht lichaamswerk, rituelen, eigen wijsheid, levenservaring en anatomie van de vrouwelijke seksualiteit. We nemen tijd om te vertragen en te verstillen. Tussen de bijeenkomsten in krijg je extra info en/of oefeningen, opdrachtjes mee zodat je steeds een beetje dieper kan zakken en je proces lekker verder kan stromen.

Ik ervaar mezelf  steeds meer en meer als een cyclische vrouw die mee beweegt met het ritme van de seizoenen in de natuur maar ook met de seizoenen in mij :  oa met de cyclus van mijn maantijd, met de fasen van de maan en met de golfslagjes in mijn leven. Mede daardoor ziet de Vrouwenreeks er net elke keer een beetje anders uit … net zoals ik verandert en meandert ze.

Enkele getuigenissen van sisters die deelnamen:

Eline

“Deze reeks is een aanrader voor elke vrouw die benieuwd is naar welke mooie parels er nog schuilgaan in het diepste van ons vrouw-zijn en helpt je stap per stap te verbinden met de mooie godin die je bent. Heel zacht, respectvol, gedragen en veilig gebracht”

Anna

“Het moment in de cirkel, waar we allemaal heel geïnteresseerd en ergens ook verwonderd naar de sexy anatomie-tour zaten te luisteren. Het leken wel geheimen die eindelijk onthuld werden. Schaamtes, verlangens en angsten delen met andere vrouwen, dat gaf een veilig en verbonden gevoel. Weten: ik ben niet alleen”

Joy

“De reeks brengt me bij de vergeten kracht van het samenkomen met vrouwen om dieper in te gaan op vrouw-zijn. Tevens bij de herinnering aan het sacrale van mijn lichaam. Zij is mijn tempel. Ik leer meer en meer luisteren naar mijn lichaam. Diep zelfrespect… eindelijk kan ik thuiskomen… dat is de sleutel tot magisch leven”

Praktisch 
  • De najaarsreeks gaat door op:
  • zaterdag 21 november van 9u30 – 17u, zaterdag 28 november van 14u – 22u en op zaterdag 12 december van 9u30 – 17u
  • Inloop telkens 15 min voor aanvang zodat  we op tijd kunnen beginnen en eindigen
  • Min 6, max 10 vrouwen
  • Bijdrage voor de 3 dagen: € 225, een echte investering in je Vrouw Zijn
  • Graag  overschrijven op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en Voluit Vrouw Zijn reeks najaar 2020
  • Inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58
Heb je vragen, twijfels…? Neem dan gerust contact met me op!
Welkom jij

zoals je bent!

Verbonden vrouwen groet,
Mireille

Prijs:

Inschrijven?