Voluit Vrouw Zijn.Ontdek de stralende,sensuele en wijze vrouw in jezelf en laat je seksuele kracht stromen.

Begeleiding door
voluitvrouwherfsteditie 2019

Methodiek(en)

Data voor Voluit Vrouw Zijn.Ontdek de stralende,sensuele en wijze vrouw in jezelf en laat je seksuele kracht stromen.

Info en Beschrijving

Heb je zin om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? Een pad dat je dichter bij je vrouw zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf, je meer en meer laat thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.

Dan ben je van harte welkom op zaterdag 12 oktober op het open intro moment in Centrum Voelen. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met mij en met mijn manier van werken.
Inloop vanaf 13u45 zodat we om 14u00 kunnen starten.
Bijdrage: € 12
Breng gerust één van je sisters mee!
Van daaruit kan je beslissen of je verder mee in de reeks stroomt
.
Deze reeks is de plek waar vrouwen die bezig zijn met persoonlijke groei en de verbinding met hun eigen sensualiteit en seksualiteit willen versterken, kunnen thuiskomen en groeien. We creëren samen een (h)eerlijke, veilige bedding waardoor je steeds dieper in je vrouwelijke essentie kunt zakken, grenzen kunt en durft te verleggen… Dit alles vanuit respect voor jouw unieke Zijn en ritme.

Deze vrouwenreeks is gebaseerd op de wijze lessen van de Jade Godin (het ontluiken van de sensuele vrouw), het Taoïsme aangevuld met zacht lichaamswerk, rituelen, eigen wijsheid, levenservaring en anatomie van de vrouwelijke seksualiteit. We nemen tijd om te vertragen en te verstillen. Tussen de bijeenkomsten in krijg je extra info en/of oefeningen, opdrachtjes mee zodat je steeds een beetje dieper kan zakken en je proces lekker verder kan stromen.

Enkele getuigenissen van sisters die deelnamen:

Nicky
“Deze reeks is een aanrader voor elke vrouw die benieuwd is naar welke mooie parels er nog schuilgaan in het diepste van ons vrouw-zijn en helpt je stap per stap te verbinden met de mooie godin die je bent. Heel zacht, respectvol, gedragen en veilig gebracht”

Anna
“Het moment in de cirkel, waar we allemaal heel geïnteresseerd en ergens ook verwonderd naar de sexy anatomietour zaten te luisteren. Het leken wel geheimen die eindelijk onthuld werden. Schaamtes, verlangens en angsten delen met andere vrouwen, dat gaf een veilig en verbonden gevoel. Weten: ik ben niet alleen”

Joy
“De reeks brengt me bij de vergeten kracht van het samenkomen met vrouwen om dieper in te gaan op vrouw-zijn. Tevens bij de herinnering aan het sacrale van mijn lichaam. Zij is mijn tempel. Ik leer meer en meer luisteren naar mijn lichaam. Diep zelfrespect… eindelijk kan ik thuiskomen… dat is de sleutel tot magisch leven”

De najaarsreeks gaat door op zaterdag 9 november en zaterdag 7 december
Centrum Voelen, St Annastraat in Eke – Nazareth
Inloop vanaf 9u15 zodat we om 9u30 kunnen beginnen en eindigen rond 17u00
Min 6, max 12 vrouwen
Bijdrage voor de 2 dagen: € 135, een echte investering in je Vrouw Zijn
Cash te betalen bij aanvang of overschrijven op BE45 8915 8420 9889 met vermelding van je naam en valleicirkel reeks herfst 2019
Inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58

Heb je vragen, twijfels…?
Neem dan gerust contact met me op en dan kijken/voelen we samen of mijn aanbod op moment een mleerwaarde is op je verder pad van Vrouw Zijn

Come as you are
Je bent zo welkom
Met alles wat er is !

Verbonden Vrouwengroet
Mireille

Prijs: 12 euro voor de introductie namiddag, 135 euro voor de reeks op 2 zaterdagen van 9u30 tot 17 uur

Inschrijven?