TRE®, Tension & Stress Release – VERDIEPINGSworkshop – maandagavond – uniek aanbod

Begeleiding door
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je wenst jouw TRE® beoefening her op te pakken, omdat je er thuis niet echt toe komt. Je oefent graag in groep. Je wenst jouw beoefening te verfrissen en te verdiepen... dan biedt deze workshop je de ideale mogelijkheid hiertoe.

20211223_161235

Methodiek(en)

Data voor TRE®, Tension & Stress Release – VERDIEPINGSworkshop – maandagavond – uniek aanbod

Info en Beschrijving

We gaan vooral tijd en ruimte nemen om te trillen ( 2 X op deze avond) en extra bewegingsmogelijkheden om hiertoe te komen toevoegen. Als opstart hernemen we de reeds aangeleerde en geprotocolleerde voorbereidende oefeningen. We voegen extra oefeningen toe en gebruiken hiervoor meridiaanstrekkingen die je worden aangeleerd. Verder ga ik dieper in op enkele auto-interventies om jouw trillen te verdiepen en nóg vrijer te maken. De theorie/achtergrond wordt niet herhaald, maar er is ruimte voor vragen, alsook voor het delen van ervaringen.

Deze avonden zijn toegankelijk voor zij de die reeds een TRE® -initiatie in groepsverband hebben gevolgd of deze methode in individuele sessies heeft aangeleerd bij een erkend TRE® -provider.

wanneer> maandagavond 13 juni 2022, 19u-22u
> deelnameprijs : 50€
> volgde reeds de verdieping bij me: 25 €
> wens je deel te nemen gelieve je tijdig in te schrijven

uw inschrijving is pas volledig bij betaling van het volledige bedrag

> schrijf je in via dit INSCHRIJVINGSFORMULIER
> de betaling gebeurt nu ENKEL via elektronische overschrijving zie verder in het inschrijvingsformulier
> een deel van jouw inschrijvingsgeld (5 %) zal geschonken worden aan www.joinforwater.be

! ! ! Graag vraag ik je om je te engageren om tijdig in te schrijven en niet op het laatste moment. Dit vergemakkelijkt de praktische werking van het geheel. Zowel voor de deelnemers die ik graag tijdig op de hoogte breng, als wel als voor mezelf als trainer en organisator. Alvast bedankt voor jouw begrip en inzet.

Prijs: 50€/avond (25€/ als herhaler)

Inschrijven?