TRE®, Stress & Tension Release Exercise – korte reeks

Begeleiding door
TRE®, Stress & Tension Release Exercise – korte reeks

Wens je een natuurlijke methode aan te leren om jouw stressniveau te verminderen en om jezelf te re-boosten? Wil je in de diepte leren ontspannen ? Dan is TRE® iets voor jou !

dawid-zawila-275831-nieuwjaarstokje

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor TRE®, Stress & Tension Release Exercise – korte reeks

Info en Beschrijving

Heb je stress gerelateerde klachten of diverse lichaamsspanningen ? Voel je je overprikkeld, overbelast, nerveus of opgejaagd? Of eerder vermoeid en lusteloos? Wens je een natuurlijke methode aan te leren om jouw stressniveau te verminderen en om jezelf te re-boosten? Wil je in de diepte leren ontspannen? Dan is TRE® iets voor jou !

Een deelnemer getuigt: “Aangezien ik veel angst in mijn leven gekend heb en deze spanning zich diep in mijn systeem had opgeslagen zocht ik naar een methode om mij daarvan te bevrijden. TRE is voor mij heel doeltreffend. Tijdens de oefeningen voel ik hoe mijn lichaam zich maar al te graag overgeeft aan de trillingen.
TRE® dagelijks oefenen heeft mij verlost van lichamelijke klachten en brengt me veel vlugger in rustmodus dan vroeger.” (anoniem)

TRE®, Spanning Ontladende Oefening, ontwikkelt door David Berceli, gebruikt het natuurlijk vermogen van het lichaam, om zich te ontdoen van diepe stress : ontladen door te trillen. Deze zelfhulp-methode om tot ‘neurogeen trillen’ te komen word je aangeleerd door Els tijdens een 3-delige reeks: zeven eenvoudige oefeningen die aanpasbaar zijn aan iedereen zijn conditie bereiden ons voor tot het trillen. Over dit natuurlijk fenomeen wordt de nodige achtergrond gegeven. Mensen voelen zich lichter en stress gerelateerde klachten verzachten aanzienlijk. Zo helpt TRE® om het dagelijkse leven makkelijker aan te kunnen. Breng deken en kussen mee. Wees welkom !
Voor iedereen !

startdatum > dinsdagavond 29 oktober 2019, 19u30-21u (deuren open om 19u20)
verdere data >  5, 12 november 2019
> deelname prijs 45 €, vroegboek 40 € (ten laatste ingeschreven vóór 30 september 2019, alsook voorschot betaald)

> LINK naar het INSCHRIJVINGSFORMULIER

de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 10 € op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van TRE + Startdatum + Naam deelnemer

de workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers – bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch verkrijg ik mijn betaling 100% terug – bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 10 € als tegemoetkoming voor administratieve kosten

Prijs: 45 € - vroegboek 40 € (ten laatste ingeschreven vóór 30 september 2019)

Inschrijven?