TRE® initiatiereeks, Tension & Stress Release Exercise – maandagavond

Begeleiding door
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heb je stress gerelateerde klachten of diverse lichaamsspanningen ? Voel je je overprikkeld, overbelast, nerveus of opgejaagd? Of eerder vermoeid en lusteloos? Wens je een natuurlijke methode aan te leren om jouw stressniveau te verminderen en om jezelf te re-boosten? Wil je dieper leren ontspannen? Dan is TRE® iets voor jou !

20211223_160950 1

Methodiek(en)

Data voor TRE® initiatiereeks, Tension & Stress Release Exercise – maandagavond

Info en Beschrijving

TRE®, Spanning Ontladende Oefening, ontwikkelt door David Berceli, gebruikt het natuurlijk vermogen van het lichaam, om zich te ontdoen van diepe stress : ontladen door te trillen. Deze zelfhulp-methode om tot ‘neurogeen trillen’ te komen word je aangeleerd door Els tijdens deze 5-delige reeks: zeven eenvoudige oefeningen die aanpasbaar zijn aan iedereen zijn conditie bereiden ons voor tot het trillen. Over dit natuurlijk fenomeen wordt de nodige achtergrond gegeven. Mensen voelen zich lichter en stress gerelateerde klachten verzachten aanzienlijk. Zo helpt TRE® om het dagelijkse leven makkelijker aan te kunnen. Breng deken en kussen mee. Wees welkom !
Voor iedereen !

Een deelnemer getuigt: “Aangezien ik veel angst in mijn leven gekend heb en deze spanning zich diep in mijn systeem had opgeslagen zocht ik naar een methode om mij daarvan te bevrijden. TRE is voor mij heel doeltreffend. Tijdens de oefeningen voel ik hoe mijn lichaam zich maar al te graag overgeeft aan de trillingen.
TRE regelmatig oefenen heeft mij verlost van lichamelijke klachten en brengt me veel vlugger in rustmodus dan vroeger.”

startdatum > maandagavond 14 maart 2022, 20u-21.45u
verdere data > maandag 28/03 en 4/04/2022
> deelnameprijs : 90€ (40 €) voor diegene die reeds een korte TRE reeks bij me gevolgd hebben en willen heropfrissen)
> wens je deel te nemen schrijf je dan spoedig en tijdig in (graag minsten 1 week op voorhand)

> vul HIER het INSCHRIJVINGSFORMULIER in

uw inschrijving is pas volledig bij betaling van het volledige bedrag
> de betaling gebeurt nu ENKEL via elektronische overschrijving zie verder in het inschrijvingsformulier
> een deel van jouw inschrijvingsgeld (5 %) zal geschonken worden aan www.joinforwater.be

! ! ! Graag vraag ik je om je te engageren om tijdig in te schrijven en niet op het laatste moment. Dit vergemakkelijkt de praktische werking van het geheel. Zowel voor de deelnemers die ik graag tijdig op de hoogte breng, als wel als voor mezelf als trainer en organisator. Alvast bedankt voor jouw begrip en inzet.

Prijs: 90€ - (40€ voor heropfrissers)

Inschrijven?