Supervisie voor professionelen met ervaring in lichaamsgericht werken

Begeleiding door

Supervisie is begeleiding waarbij het onderzoek van het persoonlijke proces van de therapeut/begeleider in de interactie met de cliënt centraal staat. Je kan zelf een supervisievraag inbrengen én je bent getuige van de aanpak van supervisievragen van andere deelnemers, waardoor je zelf ook bijleert en groeit in je beroep.

Spiegelbeeld

Methodiek(en)

Data voor Supervisie voor professionelen met ervaring in lichaamsgericht werken

Info en Beschrijving

Jezelf ondersteunen en blijven groeien als professioneel therapeut/begeleider is onontbeerlijk om kwaliteitsvol en afgestemd te kunnen werken. Bij Nel vzw kan je terecht voor supervisie.

Supervisie is begeleiding waarbij het onderzoek van het persoonlijke proces van de therapeut/begeleider in de interactie met de cliënt centraal staat.

Tijdens deze 3 supervisie dagen komen we samen met maximaal 7 deelnemers. De supervisie wordt begeleid door Rob Hermans, uit het opleidingsteam van Nel vzw. De begeleiding in deze supervisie zal vanuit Emotioneel Lichaamswerk® zijn.

Je kan zelf een supervisievraag inbrengen én je bent getuige van de aanpak van supervisievragen van andere deelnemers, waardoor je zelf ook bijleert en groeit in je beroep.

Om te kunnen deelnemen ben je bereid om open en introspectief naar je eigen proces te kijken. Je bent afgestudeerd als trainer Emotioneel lichaamswerk® bij NEL vzw of je hebt relevante ervaring in lichaamsgericht werken met cliënten. Als we jou nog niet kennen, nemen we op voorhand even contact met je op.

Data reeks 3 dagen: 26 februari, 21 maart en 29 april telkens van 10 tot 17 uur

Prijs voor de drie dagen: 360,00 euro (vrij van BTW)

We hopen je te mogen verwelkomen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@emotioneellichaamswerk.be

Prijs: 360,00 euro

Inschrijven?