Opstellen van je verlangen

Begeleiding door
Opstellen van je verlangen
De Spiegel van je Verlangen

Methodiek(en)

We starten met een door jou geformuleerd verlangen. Dat kan in principe elk verlangen zijn: veranderingen in je gevoelens, gedrag of gedachten, een wens je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, een verlangen naar meer psychisch of fysiek welzijn. Bijvoorbeeld ‘Ik wil meer zelfvertrouwen’ of ‘Ik wil beter kunnen omgaan met stress’, ‘Ik wil een betere relatie met mijn moeder’, …

Data voor Opstellen van je verlangen

Info en Beschrijving

Een verlangen is iets wat je van harte wenst, iets wat je zielsgraag wilt.

Dat kan zijn:

  • verandering in je gedrag en/of gedachten
  • meer psychisch of fysiek welzijn
  • meer zelfvertrouwen
  • willen afwerken waar je aan begonnen bent
  • minder uitstellen
  • uit een patroon stappen
  • iets concreet willen bereiken

Een verlangen verwezenlijken geeft ons een gevoel van vervulling. Maar op het pad van wens naar werkelijkheid liggen vaak hindernissen en belemmeringen op de loer. Het opstellen van je verlangen met behulp van de Interactieve Zelf-Resonantie® methode kan je laten zien wat zich bij jou nu nog op onbewust niveau afspeelt, zoals bijvoorbeeld patronen die je steeds herhaalt en die je belemmeren; het niet zien van de mogelijkheden die er zijn om je verder te ontplooien. Het kan je waardevolle informatie geven waarmee je verder aan de slag kan.

We vertrekken vanuit jouw verlangen dat wordt opgesteld aan de hand van  resonantiepersonen (mensen die een woord gaan invoelen en laten resoneren).

Ook als resonantiepersoon of toeschouwer kan je indirect inzichten krijgen over persoonlijke thema’s.

De Interactieve Zelf-Resonantie® methode is ontwikkeld door prof. Dr. Franz Ruppert en gebaseerd op erkende hechtings- en traumatheorieën.

Meer informatie vind je op http://www.life-quality-coach.be/training/opstellen-van-het-verlangen/

 

Prijs: 65,00 euro met eigen opstelling, 35,00 euro als resonantiepersoon

Inschrijven?