Ontdek de wonderlijke wereld van de vrouwelijke seksualiteit

Begeleiding door
Ontdek de wonderlijke wereld van de vrouwelijke seksualiteit
TP-Event-Mireille-02

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor Ontdek de wonderlijke wereld van de vrouwelijke seksualiteit

Info en Beschrijving

 

In deze leerrijke workshop neem ik je op een interactieve en speelse manier mee in de wonderlijke en geheime wereld van de vrouwelijke seksualiteit. Omdat er nog zoveel meer te ontdekken valt dan wat we van onze moeders gehoord hebben, op school hebben meegekregen en wat we als vrouw/man over het vrouwelijk lichaam kennen en weten.Er liggen nog heel wat schatten verborgen in die schoot en ik nodig je uit om mee op ontdekkingstocht te gaan.

Een ideale gelegenheid om in een veilige en zachte setting te praten over seksualiteit en bij te leren over de anatomie van de vrouwelijke geslachtsorganen, over de verschillende soorten orgasmes en te weten te komen wat seks met energie en vitaliteit te maken heeft. En ook over hoe communicatie, aanraking en aanwezig zijn kunnen helpen om meer te ontspannen, te genieten en in overgave te gaan.

Je neemt heel wat nieuwe inzichten en praktsiche kennis mee naar huis. Tevens is er ook ruimte om specifieke vragen te stellen en van daaruit als groep in gesprek te gaan.

Als vrouw, als Vallei coach en als begeleidster van vrouwen (en sedert kort ook mannen)cirkels rond thema’s zelfbeminning, sensualiteit en seksualiteit neem ik je graag mee in deze bijzondere avond.Ik verwelkom zowel mannen als vrouwen (+ 18) met een open en respectvolle houding.

Praktisch :
Dinsdag 9 juli in Centrum Voelen, St Annastraat in Eke- Nazareth
Inloop vanaf 19u15 zodat we om 19u30 kunnen starten, einde voorzien rond 22u15
Bijdrage : 35 euro graag via ov op BE45 8915 8420 9889 incl zomers natje en lekker zoets ! Inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58
Je plaats is bevestigd na betaling.
Max 12 deelne(e)m(st)ers

Ik kijk er naar uit je daar te mogen verwelkomen !
Zachts en warms Mireille

Prijs:

Inschrijven?