Ontdek de geheimen van de vrouw en laat je onderdompelen in de wonderlijke wereld van haar seksualiteit

Begeleiding door
Ontdek de geheimen van de vrouw en laat je onderdompelen in de wonderlijke wereld van haar seksualiteit
leukesensuelefoto

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor Ontdek de geheimen van de vrouw en laat je onderdompelen in de wonderlijke wereld van haar seksualiteit

Info en Beschrijving

Kon je er de vorige keer niet bij zijn? Niet getreurd: jouw kans komt nu ! Nog op zoek naar een origineel nazomercadeau voor jezelf, je partner en/of voor samen … Dan is dit vast iets voor jou en laat je onderdompelen in de wonderlijke wereld van de vrouwelijke seksualiteit. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom !! Zomer is namelijk de ideale periode om te relaxen, te genieten, te spelen en …. ja, zeker ook op ontdekkingstocht te gaan. Heerlijk toch om die gekende paden even te verlaten en nieuwsgierig te zijn naar anders, naar meer!!

Op een interactieve en speelse manier neem ik je mee in de wonderlijke en geheime wereld van de vrouwelijke seksualiteit. Omdat er nog zoveel meer te ontdekken valt dan wat we van onze moeders gehoord hebben, op school hebben meegekregen en wat we als vrouw/man over het vrouwelijk lichaam kennen en weten.Er liggen nog heel wat schatten verborgen in die schoot en ik nodig je uit om mee op ontdekkingstocht te gaan.

In between my hips

there is a poem

wich only a poet can read

Rune Lazuli

Een ideale gelegenheid om in een veilige en zachte  setting te praten over seksualiteit en bij te leren over de anatomie van de vrouwelijke geslachtsorganen, over de verschillende soorten orgasmes en te weten te komen wat seks met energie en vitaliteit te maken heeft. En ook over hoe communicatie, aanraking en aanwezig zijn kunnen helpen om meer te ontspannen, te genieten en in overgave te gaan.

Je neemt heel wat nieuwe inzichten en praktische kennis mee naar huis. Tevens is er ook ruimte om specifieke vragen te stellen en van daaruit als groep in gesprek te gaan.

Als vrouw, als Vallei coach en als begeleidster van vrouwen cirkels rond thema’s zelfbeminning, sensualiteit en seksualiteit neem ik je graag mee in deze bijzondere avond. Ik verwelkom zowel mannen als vrouwen (+ 18) met een open en respectvolle houding. Dit is een workshop zonder aanraking en zonder oefeningen per 2, we houden het vnl groepsgericht.

Inloop vanaf 19u15 zodat we om 19u30 kunnen starten, einde voorzien rond 22u00
Bijdrage : 35  euro graag via ov op BE45 8915 8420 9889. Wil je nog wat meer info: mail me gerust of  geef me een belletje 0478 68 34 58
Je plaats is bevestigd na betaling.
Max 12 deelne(e)m(st)ers

Ik kijk er naar uit je daar te mogen verwelkomen !
Speelse groetjes  Mireille

Prijs: 35 euro

Inschrijven?