Mindfulness

Begeleiding door
Mindfulness

Wat is mindfulness? Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die je beter leert omgaan met stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, pijn, … Mindfulness stimuleert ook de creativiteit en verbetert de communicatie. Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu wil zijn (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties,…) zonder er direct over te oordelen.

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor Mindfulness

Info en Beschrijving

8 dinsdagavonden vanaf 20 oktober 2020 van 19 u tot 21.30 u

inschrijven via deze link. 

Kortingen

Wil je een gezond evenwicht vinden tussen werk en ontspanning?

Wil je anders leren omgaan met de ‘dingen des levens’, ook de minder aangename?

Wil je je concentratie verhogen en meer rust ervaren?

Mindful Me (by Itam) leert je sinds 2004 opnieuw te genieten van het leven en stil te staan bij de dingen die echt belangrijk zijn voor jou. En voor de moeilijke periodes in het leven, leren we je omgaan met stress, burn-out, slapeloosheid, depressie of pijn.

Deze aandachtstraining ondersteunt je in je zoektocht naar meer veerkracht en evenwicht. Een professioneel opgeleide trainer staat klaar om je gedurende 8 weken, op een wetenschappelijk onderbouwde, no-nonsense manier onder te dompelen in mindfulness. Dit, in samenwerking met KU Leuven en Ugent.

Deze basistraining bestaat uit een combinatie van oefeningen en inzichten, maar is voornamelijk praktijkgericht. Je ontvangt een duidelijke digitale syllabus en een uitgebreid aanbod ondersteunende audiobestanden, waarmee je thuis aan de slag kunt.

Prijs: 299€https://www.mindfulme.be/wat-kost-een-training-bij-mindful-me.html

Inschrijven?