Mannenreeks : ontdek de stralende,sensuele en liefdevolle man in jezelf.

Begeleiding door
Mannenreeks : ontdek de stralende,sensuele en liefdevolle man in jezelf.
Ontdek de stralende,sensuele en liefdevolle man in jezelf. Uit je hoofd,in je lijf, naar je hart en je bekken !

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor Mannenreeks : ontdek de stralende,sensuele en liefdevolle man in jezelf.

Info en Beschrijving

Ontdek de stralende, sensuele en liefdevolle man in jezelf. Heb je zin om samen met andere mannen in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? Een pad dat je dichter bij je man zijn brengt, je meer geborgenheid brengt diep in jezelf en je meer laat thuiskomen in je lijf, je hart en je bekken.

Wat brengt het jou?

• Meer lichaamsbewustzijn
• Meer zelfliefde en hartsverbinding
• Verdieping van het thema “soloseks of zelfbeminning”
• Meer zicht op en voeling met je eigen seksuele biografie
• Taboe en schaamte doorbrekend
• Man zijn tussen de mannen, in een veilige setting vanuit openheid en kwetsbaarheid je verbinden
• Vertragen en verstillen bij en met jezelf
• Meer thuiskomen in jezelf, in je hart en in je bekken
• Tipje van de sluier over de Taoïstische visie op seksualiteit
• Meer kennis en inzicht in verbindende en authentieke seksualiteit

Ben je nieuwsgierig? Kriebelt het? Dan is deze reeks zeker iets voor jou! Via speelse, creatieve en grensverleggende oefeningen, meditatie, zacht lichaamswerk, aanraking en deelrondes neem ik je mee op een avontuurlijke reis doorheen je man zijn. We creëren een (h)eerlijke, veilige bedding waarin jij mag zijn wie je bent.

Tussen de bijeenkomsten in krijg je extra info en/of oefeningen mee zodat je steeds een beetje dieper kan zakken en je proces lekker verder kan stromen. Het is geen therapeutische groep en alles blijft heel betamelijk (we gaan niet uit de kleren!).

Wie ben ik ? Ik ben Mireille Verplancke, begeleidster van diverse verbindende cirkels rond thema’s van aanraken, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit. Tot nu toe werkte ik voornamelijk met vrouwen maar na een try-out avond met en voor mannen kwam er vraag naar meer en verdiepender werk. Ik voel dat er hier een pad voor me ligt, ik hierin iets te doen heb. Ik wil een bijdrage leveren aan de healing van het mannelijke en vrouwelijke in onze samenleving om zo samen een seksueel veiliger maatschappij te creëren.

Getuigenis: ” Mireille is een vrouw met een zachte, uitnodigende liefdesenergie die er met haar rugzak vol levenservaring en methodieken in slaagt om mannen te laten verbinden in hun kwetsbaarheid. In deze mannenreeks zorgde ze voor een open, warm, kwetsbaar en liefdevol veld tussen mannen.” Filip L.

“Toen ik de uitnodiging voor deze reeks toegestuurd kreeg wist ik ogenblikkelijk dat ik wou meedoen. Ik heb in de loop der jaren al heel wat bij elkaar gezocht en gelezen over seksualiteit en man-zijn dus zag ik dit als mijn kans om eens met andere mannen in een veilige omgeving er mee aan de slag te gaan. En dat hebben we ook uitgebreid gedaan. Mireille zorgde voor een warme veilige bedding en dit stelde ons in de gelegenheid onze kwetsbare kanten te tonen en ons te openen naar elkaar. Ik heb eerlijkheid, kwetsbaarheid en diepgang gezien en gevoeld die ik nog maar zelden onder mannen heb mogen en kunnen ervaren. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deze verrijkende diepgaande ervaring heb kunnen meemaken. Er kwam voor mij heel veel theoretische kennis tot leven en ik ben er mij nog meer van bewust dat onze seksualiteit iets heel moois en krachtig is die ons mannen naar ons hart brengt. Bedankt Mireille voor de warme en kundige begeleiding en het was nodig dat je af en toe eens je mannetje stond.”Frank S.

Praktisch

Wanneer: De reeks loopt op donderdag 9,16 en 23 mei.inloop vanaf 19u15 zodat we kunnen starten om 19u30. Einde voorzien rond 22u1
Je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks. Bijdrage 120 euro Inschrijven via mireille.lotusbloem@hotmail.com.
Je plekje is pas verzekerd als je je bijdrage gestort hebt op BE45 8915 8420 9889
Heb je twijfels, vragen? Geef me gerust een seintje via mail of 0478 68 34 58

Je bent heerlijk welkom mooie man!
Hartegroet

Mireille

Prijs:

Inschrijven?