kunstzinnige natuurtherapie

Begeleiding door
kunstzinnige natuurtherapie
Kunstzinnige natuurtherapie

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor kunstzinnige natuurtherapie

Info en Beschrijving

Kunstzinnige natuurtherapie:

WAT:
Tijdens deze 4 delige reeks ‘Kunstzinnige natuurtherapie’
slaan we samen met een klein gezellig groepje de brug tussen creatieve therapie en natuurcoaching. Je gaat aan de slag met diverse creatieve materialen en technieken om ruimte te geven aan wat zich wil laten horen of zien.
Hierbij is de wondere wereld van de natuur en haar minnende kunstenaars onze gids. We laten ons inspireren door haar verborgen schoonheden, wijsheden en krachten en leren door de verworven kennis met nieuwe ogen kijken naar het leven.

Tijdens deze periode hou je voor jezelf een journal bij waarin je je eigen proces kan bijhouden. Na afloop van iedere sessie krijg je een klein opdrachtje mee naar huis om zelfstandig aan de slag te gaan tot de volgende bijeenkomst. Er is ruimte voor reflectie en feedback met de mogelijkheid tot aanvullende persoonlijke online consultatie.

VOOR WIE:
behoefte heeft aan onthaasten en op zoek is naar verbinding en zingeving, loslaten van oude gedachten en vitaliseren van nieuwe positieve energie.

BIJDRAGE:
€245 (incl.btw) voor de 4 delige reeks. Koffie/thee/fruitsap/water/gezonde knabbels inbegrepen. Jouw plaatsje is verzekerd na overschrijving van het bedrag op volgende rekeningnummer: BE149501 2142 9783 met vermelding van “kunstzinnige natuurtherapie/ centrum voelen 2019”

PRAKTISCH:

Volgend basismaterialen zijn in de prijs inbegrepen

• teken en schetspapier
• kleurpotloden. pastelkrijt/ houtskool
• acrylverf/ waterverf
• Penselen

Zelf meebrengen: notieboekje of schriftje.
Wens je de basislijst aan te vullen met eigen materiaal? Dan kan dat gerust.
Er is geen voorkennis vereist. Iedereen kan deelnemen.

Prijs: kunstzinnige natuurtherapie: 245 euro

Inschrijven?