Groeijaar “Je lichaam als kompas” Emotioneel Lichaamswerk®

Begeleiding door
Groeijaar “Je lichaam als kompas” Emotioneel Lichaamswerk®

In deze jaartraining leg je een focus in je leven wat je graag wenst te bereiken. Module na module zal je verfijnen, en stappen zetten die je integreert in je dagelijks leven, en steeds dichter komt bij hoe je graag je leven leeft, en vorm geeft privé en professioneel.

Methodiek(en)

Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen.

Data voor Groeijaar “Je lichaam als kompas” Emotioneel Lichaamswerk®

Info en Beschrijving

Deze jaartraining neemt je mee op reis door je lichaam. Het is een intens en ervaringsgericht groeitraject opgebouwd uit verschillende modules van meerdere dagen met eigen groei als doel.

De nadruk ligt op zelf intens ervaren wat Emotioneel Lichaamswerk® met je doet. De hechte band met je groepsgenoten, gecombineerd met het Emotioneel Lichaamswerk®, zal je stimuleren om te onderzoeken wie je bent, wat je eigenheid is, hoe je in het leven staat.

Ter verdieping van je ervaring oefen en doorleef je de gerichte oefenopdrachten, dit zowel individueel als in kleine groepjes. Met ondersteuning van de trainers werk je aan (je) eigen individuele leerdoelen en word je uitgenodigd om de aanbevolen literatuur door te nemen.

Dit traject maakt deel uit van de beroepsopleiding tot trainer Emotioneel Lichaamswerk® maar kan ook als 1-jarig groeitraject gevolgd worden.

Indien je graag verder wil met de opleiding heb je een positieve evaluatie van het team nodig om over te gaan naar het volgende jaar.

Opleidingsteam: Syntia Van Erdeghem, Rob Hermans, Anouk Maeckelberghe

Wat biedt dit groeitraject jou?

  • Je krijgt inzicht in je overlevingspantsers en – patronen. Je ervaart welke overtuigingen en oude boodschappen je belemmeren en hoe daar vrijer mee om te gaan.
  • Je leert luisteren naar de taal van je lichaam.
  • Je leert om je lijf en emoties als bron van informatie te gebruiken.
  • Je groeit in acceptatie van je lichaam, je gevoelens, je gedachten.
  • Je zelfliefde groeit.
  • Je leert om vanuit je kern respectvol te communiceren met anderen.

Modules

De jaartraining bestaat uit 7 modules (6 x 3 dagen en een afsluitende 4-daagse). In iedere module verken je lijfelijk en psychologisch een welbepaald lichaamsgebied en onderzoek je de bijhorende psychische, emotionele en relationele inhoud.

Meer lezen, ook getuigenissen, zie www.emotioneellichaamswerk.be, klik hier.

Prijs: 2.750,00 euro

Inschrijven?