GewaarZijn in aanraken en(aan)geraakt worden

Begeleiding door
GewaarZijn in aanraken en(aan)geraakt worden
afbeelding Dirk de wachter

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor GewaarZijn in aanraken en(aan)geraakt worden

Info en Beschrijving

Tijdens het opendeurfeest hebben een aantal van jullie al kunnen proeven van dit thema,als reactie krijg ik heel vaak : dit smaakt naar meer !!

Dus voilà we nemen lekker de tijd om er wat dieper in te duiken !

Gewaar Zijn in je lijf, aanraken,aangeraakt en geraakt worden … het is één van onze basisbehoeftes en toch wordt het belang van aanraken in onze westerse samenleving nog te vaak onderschat. Veelal heerst er ook verwarring, omdat we geleerd hebben om aanraken te associëren met seksualiteit en dat mag; maar hoeft helemaal niet zo te zijn. Aanraken is immers onze ‘eerste’ taal en één van onze basisbehoeftes.

Tijdens deze workshop neem ik je  op een veilige, creatieve, speelse en vertrouwensvolle manier  mee in deze bijzondere wereld. Laat je onderdompelen in je ‘eerste’ taal van gewaar zijn, aanraken en (aan)geraakt worden.

Het is fijn om te leren/mogen spelen met geven en ontvangen. Je mag zelf kiezen/beslissen, je leert ontdekken hoe je precies aangeraakt wil worden en daarvoor te kiezen en je te openen. We spelen met de volle ja en de volle nee. Hierin laat ik mezelf vooral inspireren door “The wheel of consent” van Betty Martin. De workshop wordt opgebouwd met dans en meditatie,ik geef je wat achtergrond info mee en  we spelen met korte, afwisselende oefeningen die je mee naar huis kan nemen.

Heb jij zin om een laagje dieper in dit thema te duiken? Ben je nieuwsgierig naar wat het jou kan brengen? Aarzel niet te lang om in te schrijven, want het aantal plekjes is beperkt!

Praktisch :

Meebrengen: een zacht kussen

Aantal deelnemers : 12

Inloop vanaf 13u15  zodat we om 13u30 kunnen van start gaan, we ronden af tegen 17 uur.

Bijdrage: 40 euro (lekkere bio thee,sapje en tussendoortje inbegrepen).

Meer info en inschrijven: mireille.lotusbloem@hotmail.com of 0478 68 34 58

Prijs:

Inschrijven?