DE ONTMOETING MET JE kleine ik

Begeleiding door
DE ONTMOETING MET JE kleine ik
foto DE ONTMOETING MET JE kleine ik

Methodiek(en)

We starten met een door jou geformuleerd verlangen. Dat kan in principe elk verlangen zijn: veranderingen in je gevoelens, gedrag of gedachten, een wens je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, een verlangen naar meer psychisch of fysiek welzijn. Bijvoorbeeld ‘Ik wil meer zelfvertrouwen’ of ‘Ik wil beter kunnen omgaan met stress’, ‘Ik wil een betere relatie met mijn moeder’, …

Data voor DE ONTMOETING MET JE kleine ik

Info en Beschrijving

Tweedaagse workshop

In ieder van ons leeft een uniek kind, vertederend kwetsbaar, met grote kennis en wijsheid.

Een klein wezentje met de wil om te leven (soms aanwezig als een klein vlammetje, dan weer als een spuwende vulkaan), dat vreugde en verdriet, geborgenheid en eenzaamheid, blijheid en boosheid heeft gevoeld.

Als negatieve emoties ons als kind overweldigen zorgen onze hersenen er voor dat ze worden afgesplitst zodat we er niet meer aan herinnerd worden. Toch blijven belangrijke gebeurtenissen die tijdens onze kindertijd plaatsvonden en de gevoelens daarover, ons elke dag van ons leven beïnvloeden, zelfs als we ze niet bewust hebben onthouden. Ze zorgen voor negatieve overtuigingen en kunnen in ons volwassen leven weerstand of blokkades opwerpen. Ze kunnen de oorzaak zijn van talloze problemen die we in ons dagelijks leven tegenkomen.

Daarom is het zo belangrijk de tijd te nemen om contact te maken met je innerlijke ik.

Via korte stukjes theorie, oefeningen en Interactieve Zelf-Resonantie processen kan je je kleine ik ontmoeten en koesteren, met alles wat het bij zich draagt. Patronen waarvan je je nu niet bewust bent, kunnen zichtbaar worden.

We creëren een veilige sfeer van openheid, nieuwsgierigheid en zonder oordeel naar onszelf en de ander.

Na deze workshop kan je thuis verder aan de slag met de oefeningen.

Data:  8 en 9 februari 2020 van 9u30 tot 18u

Locatie:  Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke-Nazareth (bij Gent)

Prijs:      275,00 euro – inbegrepen: syllabus, drank en versnaperingen. Lunch zelf mee te brengen.
LAST MINUTE KORTING: 50,00 euro. Je betaalt dus slechts 225,00 euro (inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 5            februari).

Prijs: 275,00 euro - LAST MINUTE KORTING: 50,00 euro (nieuwe prijs is dus 225,00 euro)

Inschrijven?