Beweging als spiegel

Begeleiding door
Sarah Van Eetvelde

Beweging als spiegel: (her)ontdekken dat je eigen lijf een bron van wijsheid en plezier kan zijn. Voor wie zich graag verder wil verdiepen in de rijkdom van de bewegingswereld. Voor meer info en inschrijving: sarah_ve@live.be.

Spiegel beweging site

Methodiek(en)

Data voor Beweging als spiegel

Info en Beschrijving

BEWEGING ALS SPIEGEL

“If you don’t know how you feel, move! Your body will show you …”
~ Adam Barley ~

Voor wie?

Voor wie zich graag verder wil verdiepen in beweging. We komen drie keer samen en onderzoeken elke dag een specifiek element. Tijdens de eerste dag gaan we op ontdekking met de focus op onszelf: waar ligt mijn plezier in beweging? Waar ontmoet ik weerstand? Hoe kan ik mezelf (blijven) voelen én voeden tijdens het bewegen? Welke rol kan de ander hierin spelen?
Op dag twee verkennen we onze bewegingen in relatie tot de ruimte waarin we ons bevinden, niet enkel de fysieke ruimte, maar bijvoorbeeld ook onze emotionele ruimte en belevingswereld. We onderzoeken hoe deze ruimtes gekleurd worden door onszelf en ook in contact met anderen.
De laatste dag verdiepen we ons nog meer in het bewegen met een ander, gezien worden door de ander, plezier vinden in samen bewegen. We bouwen verder op de voorgaande dagen en hoe de verbinding met onszelf en de ruimte (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) ons hierbij draagkracht en bedding kan geven.

Elke keer word je uitgenodigd om jouw tempo te volgen, waarbij je mag bewegen op een manier die bij jou past en die goed voelt in dat moment.
Ik wil je vooral graag de rijkdom van de bewegingswereld laten ervaren, belichaamde kennis delen. Je laten voelen dat je eigen lijf een bron van wijsheid en plezier kan zijn.
Mijn inspiratiebron: de belichaamde ervaring die ik opdeed in workshops en opleidingen. Op dit moment volg ik de vierjarige opleiding dans- en bewegingstherapie bij Agape. De voorbije jaren verdiepte ik me o.a. in yoga, stembevrijding, Authentic Movement, bio-energetica, ademwerk, contactimprovisatie, (actieve) meditaties,…

Prijs

€285 voor de 3 dagen, €255 bij inschrijving en betaling vóór 18 maart 2024.
(contacteer me gerust indien de prijs een probleem vormt)

Data 2024

Maandag 10u-17u
15 april, 13 mei, 10 juni

Locatie

Centrum Voelen
Sint-Annastraat 7
9810 Eke (Gent)

Inschrijving

Vóór 8 april 2024 via sarah_ve@live.be. Je deelname is geregistreerd na betaling via overschrijving (rekeningnummer ontvang je in de inschrijfmail).

Heb je nog vragen: contacteer me gerust via sarah_ve@live.be of +32 477 39 86 31.

Warm welkom, ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Sarah Van Eetvelde

Prijs: €285 voor de 3 dagen

Inschrijven?