AUTHENTIC MOVEMENT – losse lessen

Begeleiding door
AUTHENTIC MOVEMENT – losse lessen

Wat leeft in je? Wat beweegt je? Wat wil ontluiken? Wat wil gezien worden? Wat erkent? Zonder oordeel en vanuit stilte ga je tijdens Authentic Movement van binnenuit in beweging komen. Zo ontstaat jouw unieke en onthullende dans.

WIN_20180710_17_40_31_Pro_Moment(2)

Methodiek(en)

Er zijn geen specifieke methodieken.

Data voor AUTHENTIC MOVEMENT – losse lessen

Info en Beschrijving

(telkens na ISM of ACM ook die dinsdagen)
Wat leeft in je? Wat beweegt je? Wat wil ontluiken? Wat wil gezien worden? Wat erkent?
Zonder oordeel en vanuit stilte ga je tijdens Authentic Movement van binnenuit in beweging komen. Zo ontstaat jouw unieke en onthullende dans.
Wens je Authentic Movement te ontdekken, dan zijn deze losse  lessen een ‘must’.
Het is een dans- en bewegingsmethode die nog maar weinig bekent is en toch van betekenis is voor het verkrijgen van meer innerlijk inzicht en rust. Het is een zachte wijze om jouw eigen wijze van creativiteit en zijn te ontdekken. Opmerkelijk hier is dat er geen gebruik wordt gemaakt van muziek. Bovendien zal je met gesloten ogen jouw bewegingen innerlijk volgen en observeren. Vooraleer we hiermee aanvangen zal ik een aangepaste opwarming geven op muziek. Alsook zorg ik voor de nodige uitleg en een veilige omkadering. geen voorafgaande ervaring noodzakelijk. Nieuwsgierigheid is welkom !
data:
4/02, 11/02, 18/02
deelnameprijs:
winteractie: mijn eerste les = 12 €/les
volgende les is= 18 €
de 3 lessen samen = 40 € te betalen bij de eerste les
telkens van 19.45u-21.15u
begeleiding: Els Soetaert
! ! ! Graag vraag ik je om je te engageren om tijdig in te schrijven en niet op het laatste moment. Dit vergemakkelijkt de praktische werking van het geheel. Alvast bedankt voor jouw begrip en inzet.

Prijs: WINTERACTIE: jouw eerste les = 12 €/les, volgende les = 18 €, de 3 lessen samen = 40 € te betalen bij de eerste les

Inschrijven?