AUTHENTIC MOVEMENT – losse lessen/korte reeks

Begeleiding door
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat leeft in je? Wat beweegt je? Wat wil gezien worden? Ontdek hoe wonderlijk ons lichaam werkzaam is en ons de weg toont naar zelfonthullende en helende bewegingen vanuit de open stilte. Kom meedoen en ontdek AUTHENTIC MOVEMENT.

12

Methodiek(en)

Data voor AUTHENTIC MOVEMENT – losse lessen/korte reeks

Info en Beschrijving

“Zoals een rivier zich een weg tast doorheen het landschap, in beweging vanuit zichzelf, niet wetend waar naartoe, en in alle openheid en vertrouwen verder stroomt, om vervolgens aan het einde van haar reis even achterop te kijken, verrast te zien welk traject ze heeft afgelegd, zo bewegen wij als onze eigenste stroom tijdens Authentic Movement. En elke loop, beweging, dans van een rivier is uniek en elk kent zijn eigen tempo.” (Els)

Wens je Authentic Movement te ontdekken, dan zijn deze losse  lessen een ‘must’ : 20€/keer

Als reeks betaal je: 70€/4 keer
Je kan dit aanbod combineren met de Actieve Meditatie (à la Osho) die telkens hiervoor wordt ingepland van 9u-10u15. Hiervoor zijn combiprijzen voorzien (zie verder onderaan)
SCHRIJF JE TIJDIG IN, a.u.b !

In Authentic Movement vertrek je vanuit de stilte om zo, met de ogen gesloten, de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in je oprijst in beweging te brengen. Hier leer je geen danspasjes aan, alsook laten we het dansen op muziek achterwege. De bewegingen die van binnenuit ontstaan kennen hun eigen ritme, zijn verstild of wild, subtiel en weinig zichtbaar, tot groots en ruim, zijn diep en rijk. Je spreekt jouw niet oordelende, innerlijke getuige aan en verruimt gaandeweg jouw (lichaams)bewustzijn. Je komt meer tot een innig contact met jezelf, jouw zelfwaarde en creativiteit. Nadien word je uitgenodigd ‘kleur’ te geven aan jouw ervaren (d.m.v. kleurtekening) of om op andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Vooraleer we aanvangen met Authentic Movement zal ik een aangepaste opwarming geven op muziek. Alsook zorg ik voor de nodige uitleg en een veilige omkadering. Geen voorafgaande ervaring noodzakelijk. Voor levensverdiepers! Nieuwsgierigheid is welkom.

data:  vrijdagochtend : 23/09, 14/10, 11/11, 2/12/2022 (= 1 X/maand)
20 €/ keer
70 €/ voor de reeks = 4 keer
telkens van 10u30-12u
kom in makkelijke kledij waarin je vrij kunt bewegen, en breng ook warme sokken en eigen dekentje mee

begeleiding: Els Soetaert

in combinatie met de Actieve Meditatie (à la Osho) van 9u-10u15 betaal je voor beide
30€/keer
100€/reeks = 4 keer

uw inschrijving is pas volledig bij betaling van het volledige bedrag en dit bij inschrijving
> de betaling gebeurt nu ENKEL via elektronische overschrijving
> na inschrijving ontvang je nog een mail met praktische info voor aanvang

Dus wens je deel te nemen
1 > schrijf je in via dit online INSCHRIJVINGSFORMULIER
2 > Jouw inschrijving is pas definitief bij betaling
rekeningnummer (Fintro)
Els Soetaert
BE12 1420 6310 5292
3 > Meld bij inschrijving : naam cursus, datum les/of startdatum reeks, naam deelnemer

> een deel van jouw inschrijvingsgeld (5 %) zal geschonken worden aan www.joinforwater.be

! ! ! Graag vraag ik je om je te engageren om tijdig in te schrijven en niet op het laatste moment. Dit vergemakkelijkt de praktische werking van het geheel. Zowel voor de deelnemers die ik graag tijdig op de hoogte breng, als wel als voor mezelf als trainer en organisator. Alvast bedankt voor jouw begrip en inzet.

> ondervind je hinder bij het inschrijven, aarzel niet me te contacteren 0486/27 65 53 of mail naar els_soetaert@hotmail.com

Prijs: 20€/keer - 70€/reeks - in combinatie met Actieve Meditatie voordien = combiprijs

Inschrijven?